Μάκης Παπαναστασάτος: «Αστείε συκοφάντη Νικόλα Βαλλιανάτε, σε προκαλώ δημόσια να πεις όσα λες ότι ξέρεις για μένα, μέχρι τότε διάβασε τι ξέρω εγώ για σένα»

Ουδέποτε στην ζωή μου φοβήθηκα αστείους συκοφάντες του τύπου Νικόλα Βαλλιανάτου. Γι αυτό τον λόγο κι επειδή έγραψε πως τάχα…”ξέρει πράγματα για μένα”, τον προκαλώ δημόσια να τα πει, αλλά μέχρι τότε θα γράψω αυτά που ξέρω εγώ και μη γελιόμαστε κι όλη η τοπική κοινωνία για τον περίφημο πρόεδρο στην πρώην Νομαρχίας Κεφαλονιάς, την περίοδο που εξαφανίστηκε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ από τα ταμεία της!
Πάμε λοιπόν:
Όλοι ξέρουν ότι όταν είσαι Πρόεδρος σε ένα Δημόσιο Φορέα και υπεξαιρούνται από αυτόν πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, στην καλύτερη εξαφανίζεσαι από προσώπου γης ή κάνεις χαρακίρι! Στο Νησί μας όμως, που είναι διάσημο για τα μυστήρια του, ο Νικόλας Βαλλιανάτος επιβίωσε πολιτικά και μάλιστα έχει το θράσος να παριστάνει και τον ηθικολόγο και τον ιεροκήρυκα. Καλά κάνει αφού κάποιοι τον ανέχονται, όχι όμως εμείς.
Οι τραμπουκισμοί και οι απειλές είναι για τον Βαλλιανάτο δευτέρα φύση. Ας παραβλέψουμε το παλιό επεισόδιο που είχε ανοίξει το κεφάλι ενός συμπολίτη μας με μια ντουντούκα και ας έλθουμε στο σήμερα όπου πρόσφατα τον κατήγγειλαν δημοσιογράφοι για βίαιη επίθεση, πχ ο Ξενοφώντας Ευαγγελάτος από το efimeridakefalonia.gr ή ο συνεργάτης του kefalonian press, Μάκης Λεκατσάς. Κύριε Μιχαλάτε κανείς δεν φοβάται το “πολιτικό μαντρόσκυλό” σου, τσάμπα το αμόλησες, δεν μπορεί να δαγκώσει πια! Ως ορθόδοξος δεξιός έχω μια απορία για τον υποτιθέμενο αριστερό Νικόλα Βαλλιανάτο. Που κολλάει η ιδεολογία του με το φαινόμενο “απληστίας και μονοπωλίου” που εκπροσωπεί τοπικά ο ολιγάρχης Δήμαρχος Μιχαλάτος;
Τέλος ως αφορά τα ψέματα και τις συκοφαντίες του Βαλλιανάτου πως δήθεν είχα πάρει παράνομα δουλειές από το Λιμενικό Ταμείο, του απαντώ Δημόσια ότι αυτές τις γελοίες καταγγελίες τις έχουν ήδη κάνει ανώνυμα και ψευδώνυμα κάποιοι “αρουραίοι” του πολιτικού του κύκλου και πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων ως αβάσιμες και παντελώς ψευδείς . Δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ και για τίποτα Νικόλα Βαλλιανάτε, μάλλον με μπερδεύεις με την παρέα σου που είχαν πάει μια βολτούλα μέχρι την Πάτρα για να δουν την αίθουσα του Κακουργοδικείου!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed