Πρωτοποριακές προτάσεις για την Κοινότητα Βλαχάτων-Σιμωτάτων από τον υποψήφιο πρόεδρο με τον συνδυασμό «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον», Νίκο Χατζηγεωργίου

Το πρόγραμμά του και τις προτάσεις του δημοσιοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Κοινότητας Βλαχάτων-Σιμωτάτων, Νίκος Χατζηγεωργίου, που θα διεκδικήσει την ψήφο των συγχωριανών του μέσα από τον συνδυασμό «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΛΑΧΑΤΑ-ΣΙΜΩΤΑΤΑ
-Αξιοποίηση κοινοτικού γραφείου Βλαχάτων ως Κέντρο Υγείας με μόνιμο ιατρό και εξοπλισμό.
-Δίνουμε βαρύτητα στην πρόληψη. Αποψίλωση χωραφιών, κοπή επικίνδυνων δέντρων που γειτνιάζουν με δημόσιο δρόμο, καθώς και καθαρισμό ρεμάτων.
-Δημιουργία μελέτης-χάραξη αντιπυρικής ζώνης ΣΙΜΩΤΑΤΩΝ-ΒΛΑΧΑΤΩΝ σε συνεργασία με Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική Υπηρεσία. Προσθέτουμε όπου απαιτείται (θέση ράχες Βλαχάτων και Σίσσια). Αντικαθιστούμε τους πυροσβεστικούς κρουνούς των χωριών μας με νέους πιο λειτουργικούς. Προστατεύουμε το περιβάλλον, τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών.
-Εξοπλίζουμε την εθελοντική ομάδα δασοπροστασίας ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ με περαιτέρω ατομικό εξοπλισμό, καθώς και μέσα μεταφοράς/πυρόσβεσης. Θα σταθούμε αρωγοί στο πολύτιμο κοινωνικό έργο που παράγει η εν λόγω εθελοντική ομάδα.
-Επαρκής φωτισμός παντού. Αντικατάσταση συμβατικών λαμπτήρων με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας τύπου LED.
-Προσθήκη προστατευτικών μπαρών και σαμαράκια στο οδικό δίκτυο, καθώς και χάραξη διαβάσεων πεζών όπου απαιτείται.
-Σταδιακή ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων, κυκλοφοριακή μελέτη, μονοδρόμηση κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου όπου απαιτείται.
-Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ, τένις και 5Χ5. (Δεν υπάρχουν χώροι αθλοπαιδιών).
-Αναδεικνύουμε τις ομορφιές του τόπου μας. Συντήρηση περιπατικών διαδρομών όπως στη θέση Κανάλι (διάνοιξη, τοποθετούμε παγκάκια, δημιουργία σκαλοπατιών και χειρολαβές).
-Οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου απαιτηθεί.

Χατζηγεωργίου Νικόλαος
υπ. πρόεδρος Βλαχάτων-Σιμωτάτων
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed