Κώστας Ζαπάντης: «Προσβάλει η απόφαση του Πρωθυπουργού να υποστηρίξει ξανά μια υποψήφια Περιφερειάρχη βλαπτική για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, αλλά και τον ίδιο»

Διάβασα την δημοσίευση του Γιώργου Καβαλιεράτου για την μεταχείριση της Σάμης από την Περιφερειάρχη κα Ρόδη Κράτσα. Πράγματι η στάση της κας Κράτσα προσβάλει την Σάμη. Αλλά…
Ποτέ Περιφερειάρχης δεν έκανε τόσο λίγα στην Ιστορία του θεσμού. Η κα Κράτσα δεν προσβάλει μόνο την Σάμη:
– Προσβάλει την Κεφαλονιά και την Ιθάκη κάθε μέρα επί 4 χρόνια της Θητείας της.
– Προσβάλει και απαξιώνει τον θεσμό τον ίδιο.
– Προσβάλει την Νέα Δημοκρατία που την επέλεξε και δεν βρήκε στο πρόσωπο της έναν αποτελεσματικό συνεργάτη.
– Προσβάλει την Κυβέρνηση γιατί η κ.Περιφερειάρχης “άφησε να περάσει ένα πλατύ ποτάμι ανάμεσα στα δάχτυλα της χωρίς να πιει μιά στάλα” όπως σοφά είπε ο Σεφέρης.
Δεν μπόρεσε να απορροφήσει έναν πακτωλό χρημάτων την εποχή των πλούσιων Κυβερνητικών και Ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων. Τώρα σε αναζήτηση “αποδιοπομπαίου τράγου”αποδίδονται οι ευθύνες, άδικα, στον με βεβαιότητα ικανό Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό. Όμως “η ικανότητα χωρίς ευκαιρία είναι άχρηστη”. Και στον Σταύρο δεν εδόθη η “ευκαιρία” από μιά Περιφερειάρχη που δεν μπορεί 4 χρόνια να βάλει μιά πόρτα στον λεηλατούμενο “Ευδοξο” ή να προχωρήσει το έργο της ανάδειξης του Τάφου τον Τζαννάτων. Προσβάλει η κα Κράτσα και πλέον προσβάλει η απόφαση του κ. Πρωθυπουργού να υποστηρίξει ξανά μια υποψήφια βλαπτική γιά την Κεφαλονιά και την Ιθάκη αλλά και τον ίδιο.

Κώστας Ζαπάντης
τ. Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed