Νίκος Χατζηγεωργίου: «Η παράταξη του Νίκου Ανουσάκη έχει εμπνεύσει και έχει ενώσει τη νέα γενιά, η θέληση και η ικανότητα υπάρχει, εμπιστευτείτε τα παιδιά σας σε αυτές τις εκλογές»

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα ζήσουμε κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία των αυτοδιοικητικών εκλογών του νησιού μας πιθανόν και στη χώρα μας.
Η παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν Και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη έχει καταφέρει να εμπνεύσει και να ενώσει κυρίως τη νέα γενιά. Οι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο στο Δήμο Αργοστολίου είναι πολλοί και σύνθετοι, δεν θα ήθελα να σταθώ στην παρούσα φάση, ίσως και να τους γνωρίζετε. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι κατά πόσο αυτό που ακούμε συνεχώς από τον κόσμο “να μπουν τα νέα παιδιά μπροστά”, “να αναλάβει η νεολαία” θα είναι αυτό που πραγματικά θέλει και δεν το λέει απλά για να το πει. Η νεολαία του Αργοστολίου, της Λειβαθούς, του Ελειού-Πρόννων, των Ομαλών είναι εδώ, βγήκε μπροστά και είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία, να πάρει τις τύχες στα χέρια της, να υπηρετήσει τους συμπολίτες της και το δήμο μας με αποφασιστικότητα, πρόοδο και δικαιοσύνη. Η θέληση και η ικανότητα υπάρχει, εμπιστευτείτε τα παιδιά σας.

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ετών 35)
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολιου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed