Διονύσης Γασπαρινάτος: «Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα… ιδιωτεύσω, δυστυχώς κάποιοι πολιτικοί μου φίλοι με απογοήτευσαν στο στήσιμο του συνδυασμού μας»

Σε έντονο βαρύ και φορτισμένο κλίμα ο Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου, Διονύσης Γασπαρινάτος, μας αποκάλυψε ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές δεν θα ασχοληθεί και θα παραμείνει σπίτι του, αφού δεν πρόκειται να λάβει μέρος.
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είχε αναγγείλει ότι θα κατέλθει στις εκλογές του Οκτωβρίου ως επικεφαλής συνδυασμού, ωστόσο στο προηγούμενο χρονικό διάστημα όλα ανατράπηκαν. Ο Διονύσης Γασπαρινάτος, όπως μας δήλωσε σήμερα το πρωί, θα ιδιωτεύσει. Χαρακτηριστικά μας είπε: «Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εδώ και έναν μήνα περίπου μαζί με κάποιους πολιτικούς μου φίλους, ωστόσο η προσπάθεια αυτή στην διαδρομή ναυάγησε. Απογοητεύθηκα με αρκετούς από αυτούς και σε κάποια στιγμή μείναμε ελάχιστοι. Έτσι δεν στήνεται συνδυασμός για να διεκδικήσει έστω και κάποια λίγα πράγματα στις εκλογές. Η προσπάθεια έμεινε ημιτελής». Στην ερώτησή μας αν υπάρχει ένας συνδυασμός από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί που να πληροί τα κριτήρια και να εισέλθει σε αυτόν ως απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μας απάντησε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτός ο συνδυασμός, τουλάχιστον όχι έτσι όπως τον έχω εγώ στο μυαλό μου. Θα μείνω στο σπίτι μου στα Δαυγάτα, που έχει και περισσότερη δροσιά από το Αργοστόλι. Θα απέχω ως υποψήφιος, αλλά όχι ως απλός δημότης που έχει την υποχρέωση να πάει να ψηφίσει. Θα ιδιωτεύσω σε αυτές τις εκλογές».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed