Ένα πολύ βαρύ «πολιτικό χαρτί» θα διεκδικήσει την ψήφο μας στις περιφερειακές εκλογές, ο Βασίλης Ρουχωτάς θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Τρεπεκλή

«Τα χρόνια και αν επέρασαν…», λέει το γνωστό παλιό γνωμικό, αλλά στην περίπτωσή μας αυτό δεν ταιριάζει στον Βασίλη Ρουχωτά, ο οποίος μας δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ριχτεί σε μια ακόμη εκλογική μάχη, αυτή τη φορά δίπλα στον υπ. Περιφεριάρχη, Γιάννη Τρεπεκλή.
Ο πρώην Δήμαρχος Παλλικής και αργότερα αντάρτης του Αλέξανδρου Παρίση επιστρέφει δριμύτερος στην πολιτική ζωή της Κεφαλονιάς ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια του νησιού μας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες, αυτούς προς την Περιφέρεια. Όπως δήλωσε ο ίδιος δεν είχε άλλη επιλογή, αφού από την μία πλευρά η διοίκηση της Ρόδης Κράτσα ήταν εντελώς απογοητευτική και τα έργα της στην Κεφαλονιά ανύπαρκτα και από την άλλη η προηγούμενη διοίκηση του Θεόδωρου Γαλιατσάτου αποδείχθηκε πολύ λίγη. Ο Βασίλης Ρουχωτάς ασχολείται ανελλιπώς με τα κοινά από το 2002 όταν εκλέχθηκε Δήμαρχος Ληξουρίου, το 2006 έχασε την δημαρχία και το 2010 επανήλθε με τον συνδυασμό του μετέπειτα Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση ως πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος σε ολόκληρο το νησί. Αργότερα ήρθε η διαφωνία και η αποχώρηση και οι χαμένες εκλογές του 2014 όπου είχε ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Αλέκου Καλαφάτη. Στην νέο Δήμο Ληξουρίου δεν τα κατάφερε το 2019, αλλά ήταν από τους λίγους συμβούλους της αντιπολίτευσης που κράτησαν θερμοπύλες κόντρα στην κάτω των περιστάσεων Δημοτική Αρχή Κατσιβέλη. Είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ρουχωτάς θα ασχοληθεί με την Περιφέρεια ευελπιστώντας τώρα τα πράγματα να είναι καλύτερα τόσο γι’ αυτόν όσο και για τον συνδυασμό του Γιάννη Τρεπεκλή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed