Κώστας Διακάτος: «Μόνο ο Νίκος Ανουσάκης μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο Αργοστολίου στην έξοδο του βάλτου, που αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί»

Συμμετέχω και εγώ στη Δημοτική παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ. Ε. Αργοστολίου για τους εξής λόγους.
1) Γιατί πιστεύω ότι ο Νίκος Ανουσάκης έχει γνώσεις, πείρα, ικανότητα, αποφασιστικότητα για να διοικήσει τον Δήμο Αργοστολιου με στόχο να τον οδηγήσει στη έξοδο του βάλτου που αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί.
2) Όλα τα στελέχη που είναι στον συνδυασμό μας έχουν την δύναμη και την ικανότητα να ανταπεξέλθουν αξία στις προσταγές και τις υποχρεώσεις τους ώστε ο Δήμος να λειτουργεί για τον πολίτη και τον τόπο.
3) Για να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου να γίνει πράξη ότι ακριβώς εννοεί και σηματοδοτεί το λογότυπό μας: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.
Δίνουμε σημασία με άμεση προτεραιότητα στο Παρόν δίνοντας απλές λύσεις με άμεσες παρεμβάσεις σε χρονίζοντα προβλήματα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας ώστε να γίνει η πόλη πιο ανθρώπινη για να αντέξει ο πολίτης το καθημερινό «βασανάκι» του. Κάνοντας ευκολότερο πιο ανθρώπινο με λιγότερο άγχος το Παρόν τότε μπορείς να μιλάς για Μέλλον. Ένα Μέλλον με σχέδια, στόχους και έργα που επίκεντρο θα είναι ο δημότης, ο πολίτης και ο επισκέπτης.

Κώστας Διακάτος
υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ε. Αργοστολίου με την παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed