Πιο έτοιμη ομάδα η Μαγιόρκα, σε τιμές αουτσάιντερ

Η Λας Πάλμας επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 5 χρόνια απουσίας. Το προσπαθούσε και τα προηγούμενα χρόνια, όμως κάτι στράβωνε στο τέλος και δεν τα κατάφερνε. Η ενίσχυσή της δεν φαίνεται να είναι αρκετή για να θέσει υψηλούς στόχους στη σεζόν, το πιθανότερο είναι να παλέψει για την παραμονή της. Στα μείον είναι πως και ο τεχνικός της, Γκαρθία Πινιέντα, δεν έχει εμπειρία από την κατηγορία. Θα στηριχτεί σίγουρα στην έδρα της, οι οπαδοί της δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα στο «Γκραν Κανάρια», θα δείξει αν αυτό είναι αρκετό.

Η Μαγιόρκα προέρχεται από ικανοποιητική σεζόν, που τη βρήκε να καταλήγει στην 9η θέση. Ο πολύπειρος Μεξικανός τεχνικός Χαβιέ Αγκίρε έχει κάνει καλή δουλειά, φτιάχνοντας μια «σφιχτή» ομάδα. Φρόντισε δε, να την ενισχύσει σε ποιότητα, ξεχωρίζουν οι προσθήκες του παιχταρά χαφ Νταρντέρ (αρχηγός της Εσπανιόλ) και του φορ Λάριν, που πέρυσι έδειξε πολύ καλά δείγματα στη Βαγιαδολίδ. Ο Καναδός θα δώσει πολύτιμη βοήθεια στον Μουρίτσι, από τον οποίο τα περίμενε όλα επιθετικά η Μαγιόρκα.

Το σετ φαβοριτίζει τη γηπεδούχο, χωρίς να προκύπτει στα μάτια μου λόγος. Η Μαγιόρκα είναι «έτοιμη» ομάδα και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, η υψηλή απόδοση του διπλού επιτρέπει για πιο συντηρητικό ποντάρισμα παίρνοντας κάλυψη για όποιον επιθυμεί, στη στήλη θα πονταριστεί το «ξερό» διπλό σε ημίχρονο και τελικό.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed