Μονομαχία… επιθέσεων τα ξημερώματα στο Σαν Φρανσίσκο

Το Σινσινάτι δεν παίζει καλά τις τελευταίες 10 ημέρες, καθώς οι Reds έχασαν επτά από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους και οι τραυματισμοί κράτησαν βασικούς παίκτες εκτός lineup για τους Reds. Ο Jake Fraley και ο Jonathan India είναι αμφότεροι εκτός. Για να αντιληφθείτε πόσο σημαντικοί είναι για την επίθεση των Reds και οι δύο μαζί έχουν συνδυαστεί για να πετύχουν 29 home runs και συνολικά 115 RBI.

Το Cincinnati παίζει επίσης χωρίς πολλούς αρχικούς pitchers αλλά και relievers, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια και πολλές επιλογές για τον προπονητή του. Ο αρχικός pitcher του Σινσινάτι, Andrew Abbott, δυσκολεύτηκε σε κάθε μία από τις δύο τελευταίες εκκινήσεις, επιτρέποντας 14 χτυπήματα και 10 runs σε 9 Innings. Αντίθετα, ο βασικός του Πίτσμπουργκ, Johan Oviedo, είχε τρεις συνεχόμενες δυνατές εκκινήσεις επιτρέποντας μόνο δύο runs και 11 χτυπήματα σε 20 Innings με το Πίτσμπουργκ να κερδίζει κάθε ένα από τα τρία παιχνίδια εναντίον των Μιλγουόκι, Ντιτρόιτ και Σαν Ντιέγκο. Πίτσμπουργκ για τη νίκη.

Οι Rangers διαθέτουν 136 wRC+ και 0,866 OPS έναντι των δεξιόχειρων τον Αύγουστο, οπότε ο Ross Stripling θα έχει δύσκολο έργο απέναντί τους. Οι Rangers είναι αναμφισβήτητα πολύ καλύτερη ομάδα στον επιθετικό τομέα από τους Giants, που έχουν 96 wRC+ εναντίον των αριστερόχειρων και 61 wRC+ εναντίον των δεξιόχειρων τον Αύγουστο. Παρά τις πρόσφατες δυσκολίες τις οποίες έχει αντιμετωπίσει ο Τζον Γκρέι, θα επιλέξω τους Rangers να κερδίσουν τους Giants την Παρασκευή τα ξημερώματα. Και τα δύο bullpens έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τις τελευταίες δέκα ημέρες (Texas 1.11 ERA και 2.57 FIP; San Francisco 2.95 ERA και 3.35 FIP), οπότε θα υποστηρίξω την επίθεση των Rangers για να κάνει τη διαφορά.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed