Τεράστια συμμετοχή στις χθεσινές εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πουλάτων

Σε κλίμα ενθουσιασμού και με συμμετοχή που ξεπέρασε το 90% πραγματοποιήθηκαν εχθές οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων «Το Αγκαλάκι».
Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 100 από τα 111 μέχρι τώρα εγγεγραμμένα μέλη, με τα έγκυρα ψηφοδέλτια να ανέρχονται σε 95. Ειδικότερα, ως τακτικά μέλη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου που θα παραλάβει τη σκυτάλη από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου, αναδείχθηκαν οι:
Μάνδαλης Δημήτριος με 34 ψήφους
Τουλάτος Παντελής με 33 ψήφους
Ζαχαράτου Αντζουλέττα με 32 ψήφους
Τουλάτος Βασίλειος με 32 ψήφους
Χιονάς Ευάγγελος με 27 ψήφους
Καλαφάτης Γεράσιμος με 26 ψήφους
Φιλιππάτος Δημήτριος με 26 ψήφους
Ως αναπληρωματικά μέλη αναδείχθηκαν οι κύριοι Βουτσινάς Θεόδωρος και Φιλιππάτος Γεράσιμος που έλαβαν από 18 ψήφους έκαστος.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι:
Μπαχτσεβάνη Γερασιμούλα με 36 ψήφους
Τουλάτος Γεράσιμος με 22 ψήφους
Παντελάτου Αναστασία με 20 ψήφους
Ως αναπληρωματικό μέλος εξελέγη η κυρία Κουμάνου Χαρίκλεια.
Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής που διασφάλισε το αδιάβλητο της άψογης καθ’ όλα διαδικασίας, στη βάση πάντα του καταστατικού του Συλλόγου, ήταν ο κύριος Νικολόπουλος Νικόλαος και οι κυρίες Μαρούλη Ουρανία και Μπολτσή Στυλιανή. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες και αναφέρει πως μόνο με την ενεργό συμμετοχή, τις προτάσεις, αλλά και την κριτική όλων όσοι κατοικούν, αγαπούν και νοιάζονται τα Πουλάτα, ο Σύλλογος θα μπορέσει γίνει ουσιαστικός φόρεας ανάπτυξης του χωριού μας. Τις επόμενες ημέρες το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα προκειμένου να εκχωρήσει τις αρμοδιότητές του. Σε κάθε περίπτωση, η χθεσινή πρώτη εκλογική διαδικασία και κυρίως η τεράστια συμμετοχή και το ενθουσιώδες κλίμα που επικρατούσε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της, αποτελεί εχέγγυο για την πορεία του Συλλόγου και την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων που έχει θέσει.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed