Είπε το μεγάλο ΝΑΙ ο Σπύρος Σπαθής, ο νυν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σάμης κατέρχεται υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Παναγή Δρακουλόγκωνα

Κανείς, εχθρός ή φίλος, δεν αμφισβητεί ότι ο Σπύρος Σπαθής αποτελεί ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο όχι μόνο για τον Δήμο Σάμης, αλλά για ολόκληρη την Κεφαλονιά, πράγμα που έχει αποδείξει από το 1998 και μετά που ασχολείται ενεργά με την πολιτική.
Ο νυν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και εκτελών χρέη επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης (μετά την… αποχώρηση του Μιχάλη Γάκη) αποφάσισε στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του να συμπορευτούν με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου, Παναγή Δρακουλόγκωνα. Έτσι, μπήκε επίσημα στην μεγάλη παρέα που θα διεκδικήσει την Δημοτική Αρχή Σάμης. Πάντως, οι διαπραγματεύσεις (με την καλή έννοια) ήταν ιδιαίτερα… σκληρές, ωστόσο ο Σπύρος Σπαθής, γνωστός με το όνομα Καφτρίλιας, είπε το μεγάλο ΝΑΙ στον επικεφαλής του συνδυασμού, Παναγή Δρακουλόγκωνα και θα πορευτούν παρέα, μετά τους διαφορετικούς δρόμους που είχαν βρεθεί τόσο στις εκλογές του 2002 όσο και σε αυτές του 2006 στην Σάμη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed