Μενέλαος Τουμαζάτος: «Δήμαρχε, άνοιξε το πάρκινγκ στο λιμάνι… χθες, μην περιμένεις να βγάλεις φωτογραφίες με τον Πρίγκηπα, να μην συφτάσει να πατήσει στην Κεφαλονιά»

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Αργοστολίου δεν έχει καταλάβει ότι οι Δημόσιες Δομές έχουν κατασκευαστεί με χρήματα των πολιτών για να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους και να συμβάλλουν με την χρήση τους στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου.
Εφόσον έγιναν τα έργα στο Λιμάνι Αργοστολίου, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση και υπάρχουν οι άδειες για πάρκινγκ, όπως μας λέτε κύριε Δήμαρχε, δεν συμμεριζόμαστε ως πολίτες που ταλαιπωρούνται καθημερινά για μία θεση πάρκινγκ καμία αναμονή για να περιμένουμε τον επίσημο προσκεκλημένο για φωτογραφήσεις και προβολές. Πολύ δε περισσότερο δεν συμμεριζόμαστε καμία καθυστέρηση -ούτε δευτερόλεπτο- επειδή φοβάται ο Πρίγκηπας του πιο ανελεύθερου και αναχρονιστικού καθεστώτος στον κόσμο να έρθει στο Αργοστόλι. Δεν του είπαμε εμείς να κάνει αυτά που έκαμε ούτε να είναι αυτός που είναι και να φοβάται τον ίσκιο του. Και άμα φοβάται, να το πω Κεφαλονίτικα, μη συφτάσει να πατήσει! Η Κεφαλονιά κι οι Κεφαλονίτες κατά πως φαίνεται το ίδιο και καλύτερα θα ζήσουνε χωρίς εδαύτονε. Ίσως σε μερικούς λείψουνε κάποιες φωτογραφίες άμα δεν έρθει, αλλά μην μας κουράσεις άλλο Δήμαρχε να χαρείς. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΘΕΣ!

Μενέλαος Τουμαζάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed