Νικόλας Γαλιατσάτος: «Πέρασε η εποχή παντοδυναμίας του Άγγελου Κωνσταντάκη ακόμα και στα Φαρακλάτα, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις…»

Που είναι οι εποχές που ο Άγγελος Κωνσταντάκης ήταν πρόεδρος στην ΚΕΔΗΚΕ και όταν διοργάνωνε συναυλίες στο χωριό του τα Φαρακλάτα γίνοταν ο κακός χαμός κι ο ίδιος καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι.
Τώρα όπου εκλογικά φτωχός κι η μοίρα του. Θέλοντας ο Άγγελος Κωνσταντάκης να ξαναζήσει το όνειρό του σκέφθηκε να διοργανώσει και πάλι μια συναυλία, στο γήπεδο του χωριού του, αυτή την φορά ως Πρόεδρος της Ευγέρου, δηλαδή της ομάδας των Φαρακλάτων, αλλά πραγματικά τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Άλλο το 2019 κι άλλο το 2023. Τότε ήταν εκπρόσωπος μιας κραταιάς παράταξης που έλεγχε το Δήμο Κεφαλονιάς με πλήθος σοβαρών στελεχών, ενώ τώρα είναι απλά αυτός που κρύβεται πίσω από έναν ξεπερασμένο από τα πράγματα Παρίση και ολιγομελή πολιτική ομάδα με ελάχιστους αναγνωρίσιμους. Αποτέλεσμα: Στην συναυλία στα Φαρακλάτα με τον Μπιθικώτση οι παριστάμενοι θεατές δεν γεμίζανε ταξί ούτε με τον ταξιτζή κι ο Άγγελος καταϊδρωμένος και στενοχωρημένος πήρε το μικρόφωνο δίπλα στο φίλο του τραγουδιστή και ψέλλισε δύο κουβέντες πριν χαθεί στα παρασκήνια. Που είναι οι παλιές εποχές; Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις! Τουλάχιστον μείνανε οι αναμνήσεις…

Νικόλαος Γαλιατσάτος
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed