Κωνσταντίνα Μαρούλη: «Με υπέρβαση των πολιτικών μας διαφορών στηρίζουμε πρόσωπα ικανά στη μάχη για ένα καλύτερο Ληξούρι, κάνοντας τις προσδοκίες μας πράξη»

Γεννήθηκα στην Πάτρα, αλλά μεγάλωσα και ζω στο Ληξούρι. Είμαι πτυχιούχος βρεφονηπιοκόμος και εργαζόμενη μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, της Ειρήνης και του Δημήτρη.
Πιστεύω στον τόπο μου και τους ανθρώπους του! Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτελούν μια κρίσιμη αναμέτρηση για την πορεία του Δήμου μας. Αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα, μοιράζομαι τα ίδια όνειρα κι έχω τις ίδιες προσδοκίες με εσάς. Ζούμε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη και είτε γνωριζόμαστε είτε όχι, αισθάνομαι ότι η αγάπη που νιώθουμε για το Ληξούρι μας υπερβαίνει τις όποιες αισθητικές, πολιτικές ή άλλες διαφορές. Πεποίθησή μου είναι η υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, ότι όλοι πρέπει να στηρίζουν ενεργά τους θεσμούς και τα πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να αναβαθμίσουν την τοπική κοινωνία. Έχω μάθει να προσφέρω στον άνθρωπο και αυτό αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την συμμετοχή μου στην Παράταξη «Πάλλης Ξεκίνημα» του Δημήτρη Μεσσάρη, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ληξουρίου. Ζητώ άμεσα λύση σε προβλήματα της καθημερινότητας μας, για μας και τα παιδιά μας. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για το Ληξούρι μας, κάνοντας τις προσδοκίες μας πράξη με την συνεργασία όλων μας. Τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ παραμένουν ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ, γι’ αυτό για το μέλλον των παιδιών μας ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.

Κωνσταντίνα Μαρούλη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για το Δήμο Ληξουρίου με τον συνδυασμό «Πάλλης Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μεσσάρη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed