Προκαλούν λύπηση και οίκτο αυτά που λέει στα ΜΜΕ του Δημάρχου-αφεντικού του ο «ρεπόρτερ-ερευνητής» Σπύρος Σαμούρης για τους «εντεταλμένους» φωτογράφους

Στην αρχή για… γέλια και μετά για κλάματα με μαύρο δάκρυ είναι αυτά που αναφέρει στα ΜΜΕ του Δημάρχου-αφεντικού του ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης, που κατηγορεί τους «εντεταλμένους» φωτογράφους που «για αλλότριους σκοπούς δυσφημούν την Κεφαλονιά».
Να θυμίσουμε στον κ. Σαμούρη μερικά απλά πράγματα για να καταλάβουν οι δημότες-ψηφοφόροι με ποιον μιλούν και με ποιον θα πορευτούν αν σπάσει ο διάβολος το πόδι του και συνεχίσει να κάνει τον Αντιδήμαρχο-Σερίφη στο Αργοστόλι τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο κ. Σαμούρης, από το 2011 και μετά, όταν πέρασε στην αντιπολίτευση και έχασε το 1500άρι το μήνα (λόγια Γιώργου Τσιλιμιδού) ξεκίνησε μια εκστρατεία χωρίς προηγούμενο στην αρχή κατά της Δημοτικής Αρχής Παρίση με πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ τον σημερινό Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο. Στη συνέχεια ως μέλος και δημοτικός σύμβουλος της «Ενωμένης Τετράπολης» του Αλέξανδρου Καλαφάτη, που ήταν η ελάσσονα αντιπολίτευση έκανε τον ρεπόρτερ-ερευνητή. Με ένα κινητό στο χέρι κατέγραφε, πιθανόν για… αλλότριους σκοπούς όλα τα κακώς κείμενα του δίδυμου Παρίση-Μιχαλάτου, μετά του Παρίση, χωρίς να αφήνει τον Μιχαλάτο σε ησυχία. Ακόμη και όταν γύρισε την… μπιφτέκα και εντάχθηκε στον συνδυασμό του νυν Δημάρχου, εκεί στα μέσα του 2018, δεν άφησε περιοχή για περιοχή που να μην έκανε… ρεπορτάζ. Αυτός είναι ο Σπύρος Σαμούρης που κατηγορεί εμάς τώρα, όταν βγάζουμε φωτογραφίες με τόνους σκουπιδιών στην παραλία του Μακρύ Γιαλού, όταν φωτογραφίζουμε την δυσωδία στην κεντρική πλατεία, όταν, όταν, όταν… Αλλά το κάνουμε για… αλλότριους σκοπούς και όχι για να μην γεμίσουν τα παιδιά μας τύφο, όχι για να τονίσουμε την ανικανότητά του, όχι για να θυμίσουμε στον κόσμο την δήλωση του συνοδοιπόρου του Γιώργου Τσιλιμιδού το 2010 ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ο Αντιδήμαρχος των 1500 ευρώ, που αν δεν μπουν στον λογαριασμό του στο τέλος του μήνα, βγαίνει στα ραδιόφωνα και δεν ξέρει τι λέει. Αυτός είναι ο Σπύρος Σαμούρης, που δεν θέλει να αντιπαρατεθεί σε επίπεδο… χαβούζας, αφού ο ίδιος είναι μια πολιτική χαβούζα και μάλιστα παλιάς τεχνολογίας, ξεπερασμένης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed