Τεράστια επιτυχία σημείωσε η γιορτή της κρεατόπιτας στα Τζαννάτα, πλήθος κόσμου την απόλαυσε, χόρεψε μέχρι αργά και είδε πλήθος υποψηφίων να κάνουν… περατζάδα

Επίπεδο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Τζαννάτα στην γιορτή της κρεατόπιτας, αφού σύμφωνα με τους υπολογισμούς οι άνθρωποι που παραβρέθηκαν στο πανηγύρι πρέπει να ξεπέρασαν κατά πολύ τους 1500.
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι περίπου στα μέσα της γιορτής έχει… εξαφανιστεί η εξαιρετική κρεατόπιτα που είχαν φτιάξει οι νοικοκυρές του Πολιτιστικού Συλλόγου Τζαννάτων. Παρά το παραπάνω αλάτι που έπεσε (έσπασε η σακούλα όπως μας είπε ο πρόεδρος Γιάννης Πετράτος) η κρεατόπιτα στην τσερέπα ήταν καταπληκτική. Το γλέντι ξεκίνησε από το νωρίς με τον Λαμπρογιάννη Πεφάνη στο βιολί και τους Ελευθερία Έντουαρτς και Άγγελο Ανδρεάτο να ακολουθούν φωνητικά και να ξεσηκώνουν τον κόσμο. Πέρα από το πλήθος μεταξύ των «κοινών θνητών» παραβρέθηκαν πολλοί υποψήφιοι τόσο στον Δήμο όσο και στην Περιφέρεια. Την παράσταση έκλεψε το τραπέζι του επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ και υποψήφιου Περιφεριεάρχη, Θεόδωρου Γαλιατσάτου. Το δικό του τραπέζι έσυρε τον χορό μέσω της Διονυσίας Πολλάτου, ενώ ο Σπύρος Γαλιατσάτος δεν σταμάτησε να χαιρετάει και να συνομιλεί με πολλούς. Στο ίδιο τραπέζι ήταν ακόμη οι υποψήφιοι Γιάννης Βαρούχας και Σπύρος Αποστολάτος. Δικό του τραπέζι είχε ο Δήμαρχος Αργοστολίου με την παρέα του και δίπλα ήταν ο Αλέξανδρος Παρίσης με την δική του παρέα. Λίγο πιο μακριά συναντήσαμε και τους υποψηφίους του Γιάννη Τρεπεκλή (Σωτήρη Κουρή, Βικτώρια Αλεξανδράτου, Ελένη Παπαναστασάτου), ενώ την Ρόδη Κράτσα εκπροσώπησε ο Λευτέρης Στελλάτος, απόντος του Αντιπεριφεριάρχη, Σταύρου Τραυλού. Το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι αργά και αποδείχθηκε ότι η γιορτή της κρεατόπιτας στα Τζαννάτα ήταν φέτος μέσα στα μεγαλύτερα events του καλοκαιριού στην Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed