Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Σάμης, Παναγή Δρακουλόγκωνα, η «Αυτοδιοικητική Ενότητα» έχει 120 άτομα προερχόμενα από τα σπλάχνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Κατατέθηκε χθες το βράδυ το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Παναγή Δρακουλόγκωνα, που θα διεκδικήσει τον Δήμο Σάμης αποτελούμενο από 120 άτομα, που προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις, αλλά όλοι τους από τα σπλάχνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Πρόκειται για ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, που πέρα από τους υποψηφίους στις Δημοτικές Ενότητες Σάμης, Πυλάρου και Ερύσσου, διαθέτει άτομα και στις 22 δημοτικές κοινότητες του Δήμου. Μάλιστα, οι εν ενεργεία πρόεδροι που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό είναι οι 11, γεγονός που θεωρείται πολύ μεγάλη επιτυχία από έναν πρωτοεμφανιζόμενο συνδυασμό που διεκδικεί Δήμο. Πέρα από αυτό όμως, στην λίστα των υποψηφίων κοσμούν ένας εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος, ο Κυριάκος Σταμούλης, τρεις εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι, ο Σπύρος Σπαθής, ο Αντώνης Καλλιβωκάς και η Αριστέα Αμίτση. Σε αυτό βρίσκουμε ακόμη τέσσερις εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, προερχόμενοι μάλιστα από διαφορετικές παρατάξεις. Αυτοί είναι ο Χρήστος Τζαννάτος, ο Θέμης Δευτεραίος, ο Παναγής Κοκκόλης και ο Βασίλης Κοκκόσης. Στον συνδυασμό ακόμη θα δούμε πολλούς ανθρώπους που όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε επί ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς είτε επί Δήμων Σάμης, Ερύσσου και Πυλάρου παλαιότερα. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Σπαθής, γέννημα θρέμμα της περιοχής και επιτυχημένος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Κεφαλονιά. Το σίγουρο είναι ότι η «Αυτοδιοικητική Ενότητα» μπαίνει με… φόρα στη διεκδίκηση του Δήμου και ειδικά μετά την αποχώρηση από την διεκδίκηση της δημαρχίας Σάμης από τον Παντελή Αμούργη, ο συνδυασμός του Παναγή Δρακουλόγκωνα φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ακόμη και από την πρώτη Κυριακή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed