Νίκος Ανουσάκης: «Ήλθε η ώρα να κριθούμε όλοι, η απερχόμενη δημοτική αρχή του φιάσκου Μουσείου Σκλάβου, οι εξαφανισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης και οι “προσκυνημένοι” στον Μιχαλάτο»

Τον επόμενο μήνα έρχεται η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας για όλους. Η πολιτική πορεία και η διαδρομή όλων όσων διεκδικούν ρόλο και αξιώματα στο Δήμο Αργοστολίου και δη αυτών που έχουν ήδη δώσει δείγματα γραφής.
Θα αξιολογηθεί και θα κριθεί από το εκλογικό σώμα το οποίο θα ανατρέξει σε συμπεριφορές, στάσεις και πρακτικές των αιρετών κάθε κατηγορίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Επομένως θα εξετασθεί για παράδειγμα για ποιο λόγο η απερχόμενη δημοτική αρχή οδήγησε το Δήμο Αργοστολίου σε “φιάσκο” τύπου Μουσείου Σκλάβου ή στην πλήρη αποτυχία στο Τουριστικό Αγκυροβόλιο της Αγίας Πελαγίας. Από την άλλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης θα πρέπει να αιτιολογήσουν γιατί κατά κανόνα απείχαν από τα καθήκοντά τους και δεν παρουσιάζονταν στα όργανα του Δήμου για να ελέγξουν και περιορίσουν την δημοτική αρχή Μιχαλάτου όπως και οι “προσκυνημένοι” στον Μιχαλάτο θα πρέπει να απολογηθούν για το γεγονός ότι ενώ το 2019 εξελέγησαν απέναντί του κατά την τετραετία 2019 -2023 συνέπλευσαν προκλητικά μαζί του ως μη όφειλαν.
Εμείς ως παράταξη “ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” για τον Δήμο Αργοστολίου θεωρούμε ότι ευπροσώπως και με πολιτική παρρησία διεκδικούμε την ψήφο των δημοτών και την διοίκηση του Δήμου, καθώς είμαστε η μόνη παράταξη που με σταθερότητα, επιμονή και σοβαρότητα συγκρουόμασταν διαρκώς δημόσια, προγραμματικά και με θέσεις, με την απερχομένη δημοτική αρχή χωρίς να φοβόμαστε και χωρίς να κρυβόμαστε. Τότε αυτοί που στερούνται πολιτικού λόγου και τόλμης λέγανε πως…βρίζουμε, αφού έτσι δήθεν εξελάμβαναν την σκληρή πολιτική κριτική προς την απερχόμενη δημοτική αρχή οι υπόγειοι συνοδοιπόροι της. Σήμερα οι ίδιοι σήκωσαν “σημαία ευκαιρίας” και δύο μήνες πριν τις εκλογές παριστάνουν τους “αντιστασιακούς”! Ας κριθούμε όλοι…

Για την παράταξη “ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”
Ο επικεφαλής, Νίκος Ανουσάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed