Ο «πράσινος» περιφερειακός συνδυασμός της Μαρίας Δρυ ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές, όλοι οι υποψήφιοι από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη

Ο συνδυασμός «Μένουμε ΙΟΝΙΟ» με επικεφαλής τη Μαρία Δρυ είναι ένας συνδυασμός πρωτοπορίας, πρωτοβουλίας και οράματος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που συμμετέχει στις εκλογές της 8ηςΟκτωβρίου.
Στόχος μας είναι η αναπτυσσόμενη οικονομία, η καθημερινή ποιότητα ζωής, η Υγεία, η Παιδεία, η ασφάλεια και η επικοινωνία μεταξύ των κατοίκων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Αφετηρία μας ένα πρόγραμμα με προτάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα, εμπνευσμένο από ένα όραμα που είναι ορατό γιατί διακρίνεται από θάρρος και λογική, και πλαισιώνεται από ρεαλιστικούς και επιτεύξιμους άξονες. Αρχές μας είναι η διαφάνεια, η λογοδοσία, η ισονομία, η πάταξη της γραφειοκρατίας προς όφελος του πολίτη, η άμβλυνση των ανισοτήτων. Επιδιώκουμε τη συνέργεια και τη συμπόρευση όλων των κοινωνικών δυνάμεων, στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών μας. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη με έργα και συνεργασίες που θα αποφέρουν ουσιαστικό και ορατό αποτέλεσμα στην καθημερινότητα των κατοίκων της Περιφέρειας. Μένουμε ΙONIO με στόχο τη Διαφάνεια, την Εργατικότητα, την Προοδευτική Αυτοδιοίκηση, την Αλήθεια.

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΔΡΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΗΛΙΑΝΑ
ΚΑΧΡΙΛΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΜΠΙΡΜΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφια Περιφερειάρχης
Μαρία Δρυ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed