Γιώργος Καλιτσουνάκης: «Θεόφιλε, σταμάτα να αυτοξεφτιλίζεσαι και να ξεφτιλίζεις την Κεφαλονιά, αντί για συγνώμη ζητάς και τα… ρέστα για το χάλια του λιμανιού»

Αγαπητέ Θεόφιλε, πάντα είχα μια αμφιβολία. Αλήθεια ΔΕΝ έχεις συνεργάτες η ΔΕΝ τους εμπιστεύεσαι; Ότι και από τα δύο να συμβαίνει σταμάτα σε παρακαλώ να αυτοξεφτιλίζεσαι και να ξεφτιλίζεις την Κεφαλονιά.
Βρες κάποιον που να γνωρίζει τα στοιχειώδη στα ναυτιλιακά και συμβουλεύσου τον. Οι κακοτεχνίες του λιμανιού του Αργοστολίου και οι μπίντες (δέστρες) που υπάρχουν είναι εντελώς ακατάλληλες για να δένουν τα μεγάλα πλοία που ελλιμενίζονται στο λιμάνι. Αντί λοιπόν να ζητήσεις συγνώμη για τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν στα πλοία από τις “ακατάλληλες” λιμενικές εγκαταστάσεις ζητάς και τα “ρέστα” και αποζημιώσεις για αυτά τα προβλήματα. Σταμάτα να παίζεις με τις ζωές των εργαζομένων και των επισκεπτών των λιμανιών και ξεκίνα έστω και λίγο πριν φύγεις την σωστή συντήρηση και αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων.
Υ.Γ.: Δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθεται το νησί μας διεθνώς από παιδαριώδη λάθη των υπευθύνων των λιμενικών εγκαταστάσεων.
Υ.Γ. 2: Ευτυχώς που η επικίνδυνη και ανεύθυνη διοίκηση σου τερματίζεται τον Οκτώβριο.

ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ. ΕΛ.ΑΚΤ (εα), π. Λιμενάρχης Κεφαλονιάς
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed