Αλέξανδρος Παντελειός: «Είμαι υπέρ του κοινού συμφέροντος και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, αλλά ανυποχώρητος απέναντι σε απειλές τύπου Λουβερδή»

Διαβάζω τελευταία, σε μέσα ιδιοκτησίας του κ. Μιχαλάτου, την εκτίμησή τους για την υποτιθέμενη πρωτιά της παράταξής του. Η υπερβολική σιγουριά οδηγεί μοιραία σε λάθη, τα οποία πολλές φορές μπορούν να ανατρέψουν τις προσωπικές εκτιμήσεις του καθ’ ενός.
Σε ένα τέτοιο λάθος, από υπερβολική σιγουριά, υπέπεσε ο στενός συνεργάτης του κ. Μιχαλάτου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, κ. Αντώνης Λουβερδής. Με ερώτησή μου για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέδειξα το ζήτημα της διανομής ληγμένων προϊόντων σε συμπολίτες μας, από τον ίδιο τον κ. Λουβερδή, κατά παράβαση των όρων που έθεσα ως μέλος της Επιτροπής Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πως θα έπρεπε να χειριστεί ο σύμβουλος του κ. Μιχαλάτου το ζήτημα; Μα φυσικά με ειλικρίνεια και μεταμέλεια. Ίσως, αν είχε και τη στοιχειώδη ευθιξία, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση του δημάρχου.
Πως χειρίστηκε το θέμα;
Πρώτα απ’ όλα, έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία απαντά, πως «μόνο το αλεύρι που μοιράσαμε ήταν ληγμένο ολίγων ημερών», ενώ με κατηγορεί για προεκλογική «μικροπολιτική και χτυπήματα κάτω από τη μέση». Στη συνέχεια, ζητώντας μου δημόσια το λόγο για την ερώτησή μου, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Υγρού Στίβου που έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο Αργοστολίου, εκτοξεύοντας μάλιστα απειλές κατά του προσώπου μου.
Συμπολίτες και συμπολίτισσες, στις 8 του Οκτώβρη θα διεκδικήσω την ψήφο σας για το αξίωμα του Δημάρχου Αργοστολίου. Και θεωρώ ότι ο Δήμαρχος Αργοστολίου οφείλει να πράττει με γνώμονα το κοινό συμφέρον και ποτέ το δικό του. Χωρίς να λαμβάνει ποτέ υπ’ όψιν το προσωπικό κόστος. Ο Δήμαρχος Αργοστολίου δεν πρέπει να ανέχεται απειλές και ως υποψήφιος για αυτό το αξίωμα, οφείλω να είμαι ανυποχώρητος απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Γι’ αυτό το λόγο θέτω στη διάθεσή σας φωτογραφίες από ληγμένα προϊόντα που διανεμήθηκαν με πρωτοβουλία του συμβούλου του κ. Μιχαλάτου και μάλιστα σε μη δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου:
1. Κουτιών παιδικού γάλακτος, με ημερομηνία λήξης 07/2023, το οποίο διανεμήθηκε τον Αύγουστο του 2023.
2. Συσκευασία ρυζιού, με ημερομηνία λήξης 07/2023, το οποίο διανεμήθηκε τον Αύγουστο του 2023.
Πως πρέπει να χειριστεί ο κ. Λουβερδής τώρα το θέμα; Δεν μπορεί, πλέον το θέμα είναι στα χέρια του Δημάρχου. Πως θα πρέπει να χειριστεί ο κ. Μιχαλάτος το θέμα; Ας αφήσουμε την απάντηση να την δώσει ο ίδιος.
Με εκτίμηση προς τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και δομές του Δήμου μας

Αλέξανδρος Παντελειός
Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου
Υποψήφιος Δήμαρχος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed