Γιώργος Τζωρτζάτος: «Κύριε Μιχαλάτε, μαζί με τα ληγμένα γάλατα, ρύζια κι άλευρα σε ευπαθείς ομάδες, καθ΄ ομολογία σας, λήξατε κι εσείς ο ίδιος, αποσυρθείτε άμεσα…»

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα αν αποκαλυπτόταν ότι κάποιος Δήμος μοίρασε ληγμένα προϊόντα σε ευπαθείς ομάδες θα είχε παραιτηθεί άμεσα ο Δήμαρχος κι όλη η δημοτική αρχή του.
Όμως ποιός έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο κύριος Μιχαλάτος και η ομάδα του; Εδώ και μέρες έχει βγει στην δημοσιότητα ότι κατά την θητεία Μιχαλάτου ο Δήμος Αργοστολίου μοίρασε ληγμένα γάλατα, άλευρα και ρύζια σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και κανείς δεν “ιδρώνει”, αλλά αντίθετα ο διορισμένος σύμβουλος Δημάρχου, Αντώνης Λουβερδής, βγαίνει στα site και στα ραδιόφωνα του Δημάρχου και ομολογεί ανερυθρίαστα το σκάνδαλο! Και φυσικά το σκάνδαλο δεν είναι απλά “σκάνδαλο Λουβερδή”, ενός διορισμένου συμβούλου του απερχόμενου Δήμαρχου, αλλά είναι “σκάνδαλο Μιχαλάτου”. Κύριε Δήμαρχε αν είχατε ελάχιστη κοινωνική ευαισθησία θα έπρεπε ήδη να έχετε δώσει τη παραίτησή σας και να είχατε αποσύρει την υποψηφιότητά σας.

Γιώργος Τζωρτζάτος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed