Η έδρα, η εμπειρία και το μέγεθος θα μιλήσουν απόψε για τη Ρεάλ

Παιχνίδια σαν και αυτό με την Ουνιόν έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα για τη Ρεάλ. Πρέπει να τα παίρνει, ειδικά εντός έδρας, ώστε να «χτίζει» σερί και ψυχολογία για τα πιο απαιτητικά ματς που ακολουθούν.
Όπως το ντέρμπι της Μαδρίτης, με την Ατλέτικο εκτός, το οποίο έπεται για το Πρωτάθλημα. Και σίγουρα το μυαλό των Ισπανών βρίσκεται περισσότερο εκεί. Οι Βερολινέζοι είναι πρωτόπειροι στη διοργάνωση και θα πρέπει να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια και να είναι τυχεροί, ώστε να πάρουν κάτι στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Η Ρεάλ, πολυνίκης του θεσμού, άρχισε τη σεζόν με 5/5 νίκες στη La Liga.
Το πρόγραμμα ήταν στα μέτρα της, είναι η αλήθεια. Όμως κέρδισε ομάδες ίδιας ή και μεγαλύτερης δυναμικής από τους Γερμανούς (πχ Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Σοσιεδάδ). Η Ουνιόν, από την άλλη, μετά τις 3 νίκες στην εκκίνηση της σεζόν για Bundesliga και Κύπελλο Γερμανίας, μετράει 2 σερί ήττες με 1-5 γκολ εναντίον της. Πιο πρόσφατη, το 2-1 στο Βόλφσμπουργκ. Γερμανική ομάδα και να μπορέσει να παίξει σφιχτή άμυνα στο «Μπερναμπέου»; Πρόκληση για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν έχουν την εμπειρία και το γενικότερο μέγεθος να το κάνουν. Αν ανοιχτούν, από την άλλη, θα έχουν τεράστιο πρόβλημα. Με πιο πιθανό ενδεχόμενο τον «άσο» της Ρεάλ Μαδρίτης, το combo με το Over 2,5 γκολ, περίπου, διπλασιάζει.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed