Αλέξανδρος Παρίσης: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια γίναμε πάλι όμηροι του τουρισμού-πακέτο με συνέπειες που τις βιώνουν όλοι οι Κεφαλλονίτες, αυτό θα αλλάξει σύντομα»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέξανδρος Παρίσης παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες ένα σοβαρό και άρτιο πλάνο για τον Τουρισμό μας την στιγμή που ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Νίκος Κουρκουμέλης μας έφεραν στην τελευταία θέση.
Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι η Κεφαλονιά επί δημαρχίας Μιχαλάτου πάτωσε στο τουρισμό και βρίσκεται μόνιμα στην τελευταία θέση των αφίξεων, σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία και όχι ότι μας… σερβίρουν από την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου μας. Διανύοντας τα μέσα του Σεπτέμβρη το νησί έχει εικόνα κλεισίματος σεζόν και οι επιχειρήσεις βλέπουν ξαφνικά την Κεφαλονιά να αδειάζει από κόσμο. Το χειρότερο όμως είναι ότι επί των ημερών Μιχαλάτου οι Tour Operators έχουν μονοπωλήσει την τουριστική κίνηση με αποτέλεσμα να έχουμε γίνει τουρισμός πακέτου μετά από πολλά χρόνια και οι μόνες επιχειρήσεις που δουλεύουν καλά είναι τα μεγάλα ξενοδοχεία. Παρά και τα τότε λάθη, τα οποία είχαμε επισημάνει πολλές φορές, οι ημέρες Αλέξανδρου Παρίση- Βαγγέλη Κεκάτου φαντάζαν μέχρι τώρα ουτοπία. Μιλήσαμε με τον πρώην Δήμαρχο Κεφαλονιάς για το θέμα και μας δήλωσε: «Έχουμε την χαρά εγώ και οι συνεργάτες μου να παρουσιάσουμε το πιο πλήρες πλάνο Τουρισμού που έχουμε δει τα τελευταία πολλά χρόνια στο νησί μας. Ένα πλάνο με αρχή μέση και τέλος. Μία ξεκάθαρη στρατηγική ώστε να βγει η Κεφαλονιά επιτέλους από την τελευταία θέση. Προχωράμε με συγκεκριμένους στόχους και βήματα και προσθέτουμε και την τεχνογνωσία που έλειψε αυτά τα χρόνια και είμαστε διατεθημένοι να εφαρμόσουμε. Είμαστε πιο διαβασμένοι και πιο έτοιμοι από ότι περίμεναν οι περισσότεροι και η ομάδα μου δείχνει έναν πρωτόγνωρο ενθουσιασμό πάνω στο κομμάτι του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed