Υποτιμάς τον εαυτό σου και εκθέτεις το ΠΑΣΟΚ κ. Αντώνη Παρίση μπαίνοντας σε έναν συνδυασμό που έχει επικεφαλής αυτόν που γλείφει τα παπούτσια του Μητσοτάκη

Σχεδόν σύσσωμη η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ληξουρίου αποφάσισε να ενταχθεί στον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Γιώργου Κατσιβέλη, μια κίνηση που τους υποτιμά και παράλληλα εκθέτει και προσβάλλει όλους εκείνους τους φίλους του Κινήματος που τους έδωσαν τη θέση που κατέχουν.
Ο κ. Αντώνης Παρίσης, αναπληρωτής γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ληξουρίου, έχοντας μάλλον τύψεις ή άγνοια κινδύνου, με δήλωσή του προσπάθησε να μας εξηγήσει για ποιον λόγο ακολούθησε τον πιο αποτυχημένο Δήμαρχο Ληξουρίου-Παλλικής μετά την μεταπολίτευση. Κύριε Παρίση ο αρχηγός του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης έσκιζε τα ρούχα του πριν από δύο περίπου μήνες λέγοντας «καμία ψήφο στην δεξιά, καμία ψήφο στον καταστροφέα της χώρας Μητσοτάκη». Τώρα εσείς, μαζί με τους υπόλοιπους εκλεγμένους από το ΠΑΣΟΚ, αποφασίσατε να εμπλακείτε με τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενισχύοντας τον άνθρωπο που έγλειφε και συνεχίζει να γλείφει τα παπούτσια του Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που κατάφερε να φέρει την Νέα Δημοκρατία πρώτη στο Ληξούρι, το Δημοκρατικό και Αριστερόστροφο Ληξούρι, τον άνθρωπο που πούλησε πριν από κάποια χρόνια το ΠΑΣΟΚ που τον ανέδειξε, μόνο και μόνο για μια καρέκλα, για έναν μισθό. Όχι κ. Παρίση, δεν μας πείθετε με αυτά που μας λέτε. Ως εκλεγμένος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να θυμάστε το σύνθημα των μεγαλύτερών σας, που το έκανε πάλι επίκαιρο ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» και μάλιστα σκληρή Δεξιά όπως αυτή που εκφράζει ο Πρωθυπουργός και το όργανό του στο Ληξούρι, Γιώργος Κατσιβέλης.
Μας λέτε ότι στηρίζετε την υποψηφιότητα της κας Δρυ και από την άλλη στηρίζετε την σκληρή Δεξιά του Κατσιβέλη, πράγματα ασύμβατα για κάποιον που λέει ότι είναι ΠΑΣΟΚ. Είναι δικαίωμά σας να πάτε με όποιον συνδυασμό θέλετε, αλλά αφού πρώτα καταθέσετε την παραίτησή σας στα όργανα του κόμματος και την κομματική σας ταυτότητα. Το ΠΑΣΟΚ κ. Αντώνη Παρίση, το κανονικό και αυθεντικό ΠΑΣΟΚ του Ληξουρίου θα πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε εσάς και τους ομοίους σας. Το κανονικό ΠΑΣΟΚ Ληξουρίου βγάζει σπυράκια και φλύκταινες ακούγοντας το όνομα του Κατσιβέλη. Δεν ανήκετε στο ΠΑΣΟΚ κ. Αντώνη Παρίση από την στιγμή που ξεπεράσατε τον Ρουβίκωνα. Εσείς και οι όμοιοί σας θα πάρετε αυτό που σας αξίζει στις κάλπες από τους δημοκρατικούς πολίτες του Ληξουρίου και φυσικά θα πάρετε τα… παπούτσια στο χέρι από τον Κατσιβέλη μετά τις εκλογές. Εύχομαι να μην βρείτε ούτε την ψήφο σας στην κάλπη.
Σημείωση: Αγαπητέ Γραμματέα της Νομαρχιακής, φίλε Λευτέρη Κρητικέ μην κρύβεσαι άλλο, πέταξε τους δεξιούς έξω από το κόμμα ή παραιτήσου ο ίδιος. Μην μένεις στις… επίσημες ανακοινώσεις του κόμματος για τις δημοτικές εκλογές. Σπάσε αυγά ή άφησε άλλον να τα σπάσει…

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed