Αντέχει ο Ατρόμητος στην Κρήτη, ποντάρουμε και σε ημίχρονο

Διαφορετικά έχουν αρχίσει ΟΦΗ και Ατρόμητος τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ δείχνει χτυπητές αδυναμίες εκτός έδρας. Ήττα με 3-0, στην Τρίπολη, από τον Αστέρα. Ισοπαλία 2-2 στη Λαμία, έχοντας προηγηθεί 2 φορές.
Οι 6 βαθμοί στο Ηράκλειο, όμως, απέναντι σε Άρη (3-2) και ΠΑΟΚ (1-0), μόνο μικρό πράγμα δεν είναι. Στην έδρα ποντάρουν οι Κρητικοί για μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο. Με τον πολύ καλό κόουτς Νταμπράουσκας να έχει, όμως, απουσίες να αντιμετωπίσει. Ειδικά του επιθετικού Ντίκο (2 γκολ φέτος), δεν είναι από αυτές που καλύπτονται εύκολα. Συν τοις άλλοις, παραμένει ένα κενό στη θέση του γκολκίπερ μετά τη μεταγραφή του Μανδά στη Λάτσιο. Ο Χριστογεώργος έλαβε το χρίσμα διαδοχής, όμως τραυματίστηκε. Ο Σωτηρίου έπαιξε στη Λαμία, δέχτηκε 2 γκολ (δεν φέρει μεγάλη ευθύνη) και ο νεοφερμένος, Ελβετός, Μπάουμαν προβάρει φανέλα βασικού ενόψει της 5ης αγωνιστικής. Όχι μία σταθερή κατάσταση, δηλαδή… Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει γεμίσει το ρόστερ του, αλλά αποτελέσματα δεν έρχονται (0-1-2 ο απολογισμός μέχρι στιγμής).
Και αν το 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο αποτέλεσε ήττα εντός προγράμματος, με Κηφισιά (ήττα 2-1 στην ουδέτερη Λαμία) και Βόλο (ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι) η σούμα είναι 1 βαθμός. Κάκιστη συγκομιδή. Εκτός έδρας υπάρχει πρόβλημα, επίσης, για την ομάδα του Κόουλμαν, η οποία σε επίπεδο Πρωταθλήματος νίκησε τελευταία φορά, ως φιλοξενούμενη, τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (22/12/2022, 0-1, 43’ Έρλινγκμαρκ). Άγνωστο αν η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί. Ωστόσο, τα αγωνιστικά νέα του ΟΦΗ (απουσιάζει ο μεσοεπιθετικός Ριέρα μεταξύ άλλων) και το τεράστιο κίνητρο των φιλοξενούμενων δημιουργούν περιβάλλον ικανό για να προκύψει το ρίσκο με την έκπληξη. Συμπληρωματικά, θα μπει και το «διπλό» στο ημίχρονο.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed