Περιοδεία κλιμακίου του συνδυασμού Παντελειού σε Πόρο και Σκάλα

Την Κυριακή 24/9 το πρωί αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Κεφαλονιά, Νησί για Όλους» βρεθήκαμε στον Πόρο όπου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με επαγγελματίες και κατοίκους.
Ο Πόρος παρατημένος, όπως όλα τα τελευταία 15 χρόνια. Τα πασαλείμματα της δημοτικής αρχής, με φτυαριές άσφαλτο εδώ και εκεί, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, έχουν εξαγριώσει πραγματικά τους κατοίκους. Ο Πόρος έχει ανάγκη μια ολιστική παρέμβαση, με επίκεντρο την υπέροχη πλατεία του με ανάπλαση όλης της παραλίας έως τα Ράγια, με προτεραιότητα στον πεζό με την κατασκευή ενός κτιρίου εξυπηρέτησης του λιμένα.
Στη συνέχεια βρεθήκαμε στη Σκάλα, περπατήσαμε στον πεζόδρομο και συνομιλήσαμε με επαγγελματίες. Στον πεζόδρομο, κυκλοφορούν κανονικότατα αυτοκίνητα ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα, βάζοντας σε κίνδυνο τους πεζούς. Η Σκάλα χρειάζεται παρεμβάσεις επίλυσης όλων των ζητημάτων που έχουν σχέση με τον πεζόδρομο αλλά και τη διαχείριση της κίνησης των οχημάτων. Όπως χρειάζεται και μια ουσιαστική παρέμβαση ανάπλασης στην παραλία. Είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε μαζί τον Πόρο και τη Σκάλα του αύριο. Με γνώμονα την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη και τον συμμετοχικό σχεδιασμό. Στην ομάδα που επισκέφτηκε τον Πόρο και τη Σκάλα συμμετείχαν:
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξανδρος Παντελειός
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Αλιβιζάτος Διονύσης, Βαβάσης Νεκτάριος, Διονυσάτου Αγγελική, Κλωνή Κατερίνα, Κοσμάτος Ιωάννης, Μπεκατώρου Ευγενία, Μπενετάτος Διονύσης.
Η υποψήφια σύμβουλος κοινότητας Πόρου, Διονυσία Βαγγελάτου

Κεφαλονιά Νησί για Όλους
Αλέξανδρος Παντελειός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed