Σε μια βραδιά με έντονο προεκλογικό χρώμα το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης βράβευσε τις επιχειρήσεις των νησιών μας που διακρίθηκαν μέσα στο 2022

Στο κτήριο της Φιλαρμονικής Σχολής Αργοστολίου έγιναν φέτος οι καθιερωμένες βραβεύσεις επιχειρήσεων, αλλά και ατόμων ξεχωριστά για την επιτυχία τους και την προσφορά τους μέσα στο 2023.
Τα τελετή των βραβείων κανονικά έπρεπε να γίνει στο τέλος του περασμένου Μαρτίου, ωστόσο μετατέθηκε για μια εβδομάδα πριν από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για άγνωστους λόγους. Η βραδιά δεν θύμιζε σε τίποτε την αντίστοιχη περσινή που είχε πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου και αν εξαιρέσεις τις πολλές παρουσίες υποψηφίων, η αίθουσα της Φιλαρμονικής δεν είχε κόσμο. Ακόμη και ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος καθυστέρησε περίπου μισή ώρα να προσέλθει και πήγε πίσω χρονικά όλη η εκδήλωση, την οποία παρουσίασαν ο Νίκος Υποφάντης και η Ιωάννα Βάσσου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός, οι Δήμαρχοι Αργοστολίου και Ληξουρίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος και Γιώργος Κατσιβέλης, ενώ την Μητρόπολη εκπροσώπησε ο π. Σπυρίδων Πετεινάτος λόγω αδυναμίας του Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου να παραστεί σε αυτή. Όλοι οι παραπάνω έκαναν έναν μικρό χαιρετισμό, ενώ η βασική ομιλία της εκδήλωσης έγινε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή. Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν ήταν οι εξής:

Με το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed