«Μιχαλάτε φύγε, Παρίση ο Δήμος δεν είναι για καλά γεράματα», ξέσπασμα του Νίκου Ανουσάκη στην τελετή των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου παρουσία πλήθους κόσμου

Απόψε το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Αργοστολίου, Νίκου Ανουσάκη στην πλατεία Καμπάνας, με τον ίδιο να… ξεσπαθώνει για άλλη μια φορά κατά του Θεόφιλου Μιχαλάτου, αλλά και του Αλέξανδρου Παρίση.
Παρά το γεγονός ότι ήταν απλά μια τελετή εγκαινίων, πολύς ήταν ο κόσμος που μαζεύτηκε στο εκλογικό κέντρο, υποψήφιοι του συνδυασμού του, αλλά και απλοί ψηφοφόροι. Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Βασίλειος Φλαμιάτος, που ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Ανουσάκη και τον συνδυασμό του. Η βραδιά είχε εκπλήξεις και μια από αυτές ήταν μια μικρή ομάδα από τους κανταδόρους της Κεφαλονιάς που εμφανίστηκαν και τραγούδησαν δύο από τα πιο παλιά τραγούδια του νησιού μας, με «το καράβι» να ξεσηκώνει τον κόσμο που συμμετείχε και αυτός. Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον», από το να επιτεθεί στον νυν Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, αλλά και τον πρώην Δήμαρχο Κεφαλονιάς και νυν υποψήφιο, Αλέξανδρο Παρίση. «Υπάρχει απάντηση τους τοπικούς βαρώνους και τους τοπικούς ολιγάρχες και αυτή είμαστε εμείς, που θα τους βάλουμε φρένο, αφού προσπαθούν να εξουσιάσουν τα πάντα, προσπαθούν να εκδιώξουν τον ΝΟΑ από την παραλία, προσπαθούν να ελέγξουν την παραμικρή πτυχή της καθημερινότητάς μας. Είμαστε εδώ εμείς για να περιορίσουμε ή και να εξαφανίσουμε αυτά τα φαινόμενα», ανέφερε ο κ. Ανουσάκης σαφώς απευθυνόμενος στον κ. Μιχαλάτο, ολοκληρώνοντας «με το Μιχαλάτε φύγε…».
Η επίθεση στους πολιτικούς του αντιπάλους δεν σταμάτησε εκεί, αφού αναφερόμενος στον Αλέξανδρο Παρίση τόνισε πως «όλα τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος, αλλά δυστυχώς ο κ. Παρίσης δεν το έχει καταλάβει ή κάποιοι άλλοι δεν τον αφήνουν να το καταλάβει. Κύριε Παρίση, ο Δήμος Αργοστολίου δεν υπάρχει για να περάσεις εσύ καλά γεράματα, ο Δήμος θέλει δραστήριους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά». Ο Νίκος Ανουσάκης ολοκλήρωσε την σύντομη ομιλία του κάνοντας μια γρήγορη, αλλά όχι βιαστική αναφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, που όπως είπε έχει παρουσιαστεί έναν χρόνο νωρίτερα, την ώρα που άλλες παρατάξεις είτε δεν έχουν πρόγραμμα είτε αντιγράφουν το δικό του είτε και τα δύο μαζί. Ακολούθησαν πολιτικά πηγαδάκια μεταξύ του επικεφαλής και των υποψηφίων, οι απαραίτητες φωτογραφίες και όλοι όσοι παραβρέθηκαν γεύθηκαν αλμυρά και γλυκά εδέσματα που ήταν προσφορά από τις νοικοκυρές-υποψήφιες του συνδυασμού του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed