Σπύρος Γαλιατσάτος: «Με την Παράταξη του Θεόδωρου Γαλιατσάτου γιατί θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να πάμε μπροστά την Περιφέρειά μας, έχουμε έργο και απολογισμό»

Από τους πλέον πετυχημένους και γνωστούς Κεφαλλονίτες ανά το πανελλήνιο είναι ο Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος είναι υποψήφιος στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ και επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.
Ο Σπύρος Γαλιατσάτος κουβαλάει ένα βιογραφικό που λίγοι συμπατριώτες μας μπορούν να αντιπαραθέσουν κάτι καλύτερο. Πέρα από την ενασχόλησή του με τον τουρισμό και την συμβολή του στην τουριστική έκρηξη της Κεφαλονιάς τα τελευταία χρόνια, είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο άνθρωπος που περπατά καθημερινά πολλά χιλιόμετρα στο Αργοστόλι, αλλά και την υπόλοιπη Κεφαλονιά μιλώντας με όλους και προσπαθώντας να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους. Στις προσεχείς εκλογές θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την ΑΝΑΣΑ του Θεόδωρου Γαλιατσάτου με στόχο ο ίδιος και η παράταξη να επανέλθουν στη διοίκηση της Περιφέρειας, κάτι που είχαν κάνει την περίοδο 2014-2019, με τον κ. Γαλιατσάτο να αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού. Επί των ημερών του στο πόστο αυτό υπήρξε έκρηξη της τουριστικής κίνησης σε όλα τα ιόνια νησιά και πολύ περισσότερο στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Όπως ο ίδιος λέει σε συνεντεύξεις του «ο τουρισμός έκανε βήματα προς τα πίσω από το 2019 και μετά και δεν ευθύνεται μόνο ο κορωνοϊός. Έγιναν λάθη τόσο από την κεντρική κυβέρνηση όσο και από την διοίκηση της Περιφέρειας. Ελπίζουμε ο κόσμος να μας δώσει την ευκαιρία να επαναφέρουμε τα πράγματα στη θέση που αξίζει να έχουν τα ιόνια νησιά».
Σύντομο βιογραφικό
-Γεννήθηκε στο Αργοστόλι.
-Σπούδασε στο BCA Οικονομία & Διοίκηση Επιχειρήσεων.
-Είναι πατέρας του Διονυσίου – Γεράσιμου Γαλιατσάτου.
– Είναι ξενοδόχος από το 1981
-Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης (1993-2015)
– Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (1996 -2003) και Γενικός Γραμματέας (2006-2012).
– Αντιπρόεδρος Δ.Σ Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (2000 – 2007).
-Μέλος Δ.Σ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε) (2006-2020).
– Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής (2014-2019) Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
– Γραμματέας Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (Ε.Ν.Π.Ε) 2014-2019
-Περιφερειακός Σύμβουλος (2019 έως και σήμερα).
-Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας – Τμήματος Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. (2020 έως και σήμερα).
-Υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2023.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed