Απύθμενο θράσος από τον κομιστή ληγμένων προϊόντων σε ανήμπορους συνανθρώπους μας, παρουσιάστηκε και μοίρασε… αγάπη, χωρίς αιδώ στη γιορτή της Τρίτης Ηλικίας

Ο σύμβουλος του Δημάρχου Αργοστολίου και υποψήφιος με τον συνδυασμό του στις προσεχείς εκλογές, Αντώνης Λουβερδής, είχε το θράσος να εμφανιστεί προχθές στη γιορτή της Τρίτης Ηλικίας και να μοιράζει… αγάπη, φροντίδα και… προδέρμ τους πατεράδες, τις μανάδες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.
Ο κομιστής ληγμένων προϊόντων από τις Υπηρεσίες Πρόνοιας του Δήμου, αντί να έχει περάσει ήδη το κατώφλι του Εισαγγελέα, αντί ο κ. Μιχαλάτος να τον έχει πετάξει με τις κλωτσιές από το ψηφοδέλτιό του, τριγυρνάει μαζί του σε όλες τις προεκλογικές περιοδείες, ενώ προχθές εμφανίστηκε στην γιορτή της Τρίτης Ηλικίας, που διοργάνωσε ο ΟΚΑΠ για να αντλήσει όσα ψηφαλάκια του είχαν ξεφύγει τις προηγούμενες ημέρες από τους ανήμπορους συνανθρώπους μας. Αυτός ο… κύριος πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους ηλικιωμένους λέγοντάς τους ότι θα είναι πάντα δίπλα τους. Αυτός που θα τους πάρει χεράκι-χεράκι ή ακόμη και στην πλάτη του την Κυριακή το πρωί για να πάνε να ψηφίσουν την «Δημοτική Συμπολιτεία» και φυσικά να σταυρώσουν τον ίδιο. Χωρίς αιδώ, χωρίς μια συγνώμη, χωρίς συναισθήματα μεταμέλειας εξακολουθεί το… θεάρεστο έργο του. Απορώ με την υπομονή του Μιχάλη Μοσχονά, της Άννας Ζαπάντη και της Ανθής Αρβανιτάκη που υπέμειναν όλο αυτό το φιάσκο και δεν τον γιαούρτωσαν… «δημοσία δαπάνη».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed