Ευριπίδης Σπυράτος: «Πάμε για μια μεγάλη νίκη την Κυριακή, πάμε να ολοκληρώσουμε αυτό το μικρό θαύμα που ξεκίνησε με την απόφαση όλων μας, να αλλάξουμε τον Δήμο μας»

Έχουμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, χωρίς στεγανά, χωρίς χρώματα, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς προσωπικά συμφέροντα. Ένα ψηφοδέλτιο που συμμετέχουν άνθρωποι της αγοράς και της εργασίας, άνθρωποι που είναι μέσα στην κοινωνία και έχουν διάθεση για προσφορά.
Ένα ψηφοδέλτιο που δεν προέκυψε ούτε από υποσχέσεις ούτε από τάξιμο, αλλά από τη διάθεση όλων μας να παραμερίσουμε για λίγο το εγώ μας και να δώσουμε ως ενεργοί πολίτες τον αγώνα μας για ένα καλύτερο δήμο. Ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την εμπειρία και τη γνώση των παλαιότερων με τη φρεσκάδα και την όρεξη των νεότερων. Οι πολίτες θέλουν μια δημοτική αρχή τολμηρή, αποτελεσματική, ενωτική. Θέλει να δουν Δράση και Ιδέες, όχι άλλες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, όχι άλλο τέλμα.
✅Διαφάνεια χωρίς συμβιβασμούς και εξαρτήσεις.
✅Αξιοκρατία και λογοδοσία πάνω από όλα, χωρίς να έχουμε αυτοσκοπό ούτε την πολιτική μας επιβίωση, ούτε τις απευθείας αναθέσεις.
✅Θα δώσουμε ρόλο και λόγο στα χωριά μας και στις γειτονιές της πόλης μας.
✅ Τα χωριά μας είναι παραμελλημένα. Όχι άλλη απαξίωση
✅Ο δήμος πρέπει να είναι ισορροπημένος παραγωγικός και με αλληλεγγύη.
✅ Ποιότητα στην Καθημερινότητα για όλους
✅ Τα δίνουμε όλα για την Οικογένεια, όλα για το Παιδί
✅Στηρίζουμε τον τοπικό παραγωγό και επιχειρηματία
✅Απλώνουμε τη Δημοκρατία παντού στο Δήμο
Όλοι μαζί τολμήσαμε πρώτοι αυτό το βήμα, μαζί θα πέτυχουμε την τολμηρή αλλαγή. Δεν σταματάμε ούτε στιγμή. Πάμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, να αλλάξουμε τη μοίρα του δήμου μας, να κάνουμε την Παλλική μια οικογένεια, ένα δήμο, ένα σπίτι. Πάμε για τη μεγάλη νίκη!

Ευριπίδης Σπυράτος του Ευθυμίου
υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πάλλης Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μεσσάρη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed