Λευτέρης Στελλάτος: «Στο χέρι μας είναι να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, μην λιποψυχήσουμε, μαζί θα βάλουμε το νερό στα αυλάκι με ορίζοντα τις επόμενες γενεές»

Αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητές συμπατριώτισσες, είμαι ο Ελευθέριος Στελλάτος βρίσκομαι ανάμεσα σας ως ένας από εσάς, ως συμπολίτης που μπορεί και σας κοιτάει καθαρά στα μάτια χωρίς υπεκφυγές, ενοχές, ψέματα και αμφισημίες, αλλά και ως υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος για να ξεκινήσουμε μια μεγάλη πορεία.
Μια πορεία επίλυσης των προβλημάτων της κοινωνίας μας με σταθερά, τολμηρά βήματα μπροστά για την πρόοδο και την κοινωνικοοικονομική ευημερία του τόπου μας, με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το δημόσιο συμφέρον, το καλό των πολλών και όχι των ολίγων. Στις 8 του Οκτώβρη τελειώνουν τα ψέματα, μέσω της ψήφου μας παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας καλούμενοι να επιλέξουμε τον πλοίαρχο της Κεφαλονιάς μας, αυτόν που μένοντας μόνιμα στο νησί γνωρίζει κάθε πρόβλημα σε κάθε μέρος, αυτόν που έχει την γνώση, την εμπειρία και τη βούληση να υλοποιήσει τα έργα που έχει ανάγκη η κοινωνία μας και όχι κάποιον-α που προσπαθεί ποικιλοτρόπως να αλιεύσει την ψήφο μας. Η ψήφος δεν χαρίζεται! Η πενταετία της περιφερειακής διακυβέρνησης που έρχεται δεν αφορά απλώς το εμείς, αφορά τις ζωές μας και το βιοπορισμό μας, αφορά το μέλλον των παιδιών μας, των οικογενειών μας ,των δικών μας ανθρώπων!
Στο χέρι μας είναι να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, μην λιποψυχήσουμε. Κοιτάζοντας γύρω μας υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού και όχι μόνο, απτά παραδείγματα καθημερινότητας, ανθρώπων την διπλανής πόρτας. Προσωπικά νοιώθω καθήκον να είμαι εκεί, όλοι οφείλουμε να είμαστε εκεί, δίπλα τους όσο γίνεται, όσο μπορούμε παρέχοντας τους κατά το μέγιστο δυνατόν έμπρακτη και άμεση στήριξη, δίνοντας λύση στα προβλήματα τους. Σήμερα είναι κάποιος γνωστός, αύριο είναι ο γείτονας, μεθαύριο εμείς. Για αυτό αν εκλεγώ κύριο μέλημα μου μαζί με την υγεία και την ασφάλεια θα είναι η άμεση αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων, έμπρακτη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, ατόμων με ειδικές ανάγκες (πχ Υπερίων), του ορφανοτροφείου και του γηροκομείου μας, ενώ θα εστιάσουμε και σε τρόπους άμεσης αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας. Είμαι εδώ να βάλω πλάτη, πλάτη για όλους, πλάτη για τα έργα που θα έπρεπε να είχαν γίνει και δεν έχουν γίνει.
Έργα με γνώμονα την κοινωνική συνοχή, ευημερία και πρόοδο, έργα που θα άρουν προβλήματα από την καθημερινότητα μας. Στόχος μου δεν είναι η μονόπλευρη ανάπτυξη των αστικών κέντρων, αλλά η πολύκεντρη, πολυεπίπεδη και σταθερή ανάπτυξη του νησιού μας. Είναι πολιτική μου επιλογή να πω ότι θα κοιτάξω την περιφέρεια της περιφέρειας, είναι πολιτική επιλογή να θέλω να δώσω πνοή και ελπίδα ακόμη και στο πιο απόμακρο χωριό. Όπως πολιτική μου επιλογή είναι να δουλεύω για τη επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και όχι για τα «χρώματα». Αν λοιπόν με τιμήσετε με την ψήφο σας, πέραν των άλλων σας υπόσχομαι στο μέτρο που μου αναλογεί αλλαγή ταχυτήτων και νοοτροπιών, μαζί θα βάλουμε το νερό στα αυλάκι με ορίζοντα τις επόμενες γενεές και όχι την επόμενη πενταετία. Γιατί πολύ απλά είναι στοιχείο πολιτισμού να βάζεις πλάτη για τον κοινωνικό σύνολο. Οπότε στις 8 του Οκτώβρη όλοι μαζί θα κληθούμε να διαλέξουμε το πίσω ή το μπροστά. Εγώ διαλέγω το μπροστά, μπροστά για όλους, σας περιμένω…

Στελλάτος Ελευθέριος
υπ. περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Ιόνιο Δυνατά κάθε Νησί Ψηλά» με επικεφαλής την Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed