Ισχυρή Κεφαλονιά: Ο Παναγής Καππάτος και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος θα λάβουν την απάντηση των δημοτών, παρά τις μεθοδεύσεις της τελευταίας στιγμής την προσεχή Κυριακή

Γνωρίζαμε πως ο βουλευτής Παναγής Καππάτος κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ του κ. Μιχαλάτου με τηλεφωνήματα στους ψηφοφόρους του, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Δεν περιμέναμε όμως πως, ως βουλευτής της ΝΔ, θα στήριζε δημόσια έναν συνδυασμό που οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι του και ξανά υποψήφιοι, είναι μέλη ή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, απέναντι στο συνδυασμό που ηγείται ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Αλεξανδρος Παρίσης.
Ο πανικός δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Η τελευταία δημοσκόπηση που έκανε το επιτελείο του σημερινού δημάρχου Αργοστολίου δεν του δίνει αέρα νίκης. Έτσι πανικόβλητος παρέσυρε τον βουλευτή σε ένα μεγάλο ολίσθημα. Να βγάλει τη μάσκα του και να περάσει την “κόκκινη γραμμή” της πολιτικής αξιοπιστίας. Βρέθηκε ξανά απέναντι στη γραμμή του κόμματός του, που είναι καθαρή. Κανένα χρίσμα σε κανέναν δήμαρχο πλην των τριών μεγάλων. Ο κ. Καππάτος ασφαλώς και δεν επιθυμεί ένα δήμαρχο που μπορεί και κτυπά μόνος του την πόρτα του όποιου υπουργείου και απαιτεί, όπως ο Αλέξανδρος Παρίσης. Προτιμάει να γίνει βοηθός ενός χωρίς πολιτικές γνωριμίες δημάρχου, να του κλείνει τα ραντεβού και να τον συνοδεύει στα υπουργεία. Όμως την Κυριακή και ο ίδιος και ο κ. Μιχαλάτος θα λάβουν την απάντηση των δημοτών, παρά τις μεθοδεύσεις της τελευταίας στιγμής.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ισχυρής Κεφαλονιάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed