Πρώτη… μούρη ο Παναγής Καππάτος στην ομιλία του Θεόφιλου Μιχαλάτου απόψε στην πλατεία, σε δεύτερο πλάνο οι εργαζόμενοί του και οι οικονομικά εξαρτώμενοι από αυτόν

Με τρεις λέξεις «ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ» ξεκίνησε απόψε την τελευταία του προεκλογική ομιλία, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, θέλοντας να δείξει σε υπερθετικό βαθμό ότι μιλάει σε μια πρωτόγνωρη συγκέντρωση από άποψη πλήθους.
Όμως, την τελευταία ομιλία δεν την χαρακτήρισε μόνο ο όγκος της, αλλά κυρίως τα κοινωνικά και πολιτικά στελέχη που βρέθηκαν εκεί, από όλους τους πολιτικούς χώρους, δίνοντας κυριολεκτικά την αίσθηση ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έχει «χρίσμα» για νέα θητεία ως ο υπερκομματικός – θεσμικός παράγοντας του νησιού μας. Με μια χειμαρρώδη ομιλία απάντησε σε όλα στους πολιτικούς του αντιπάλους, αναφέρθηκε στα έργα της τετραετίας που κλείνει, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις μελέτες που έχει ήδη εκπονήσει για τη νέα του θητεία στο Δήμο Αργοστολίου. Χθες, στον ίδιο χώρο, ο Αλέξανδρος Παρίσης, διοργάνωσε αντί ομιλίας, συναυλία, προκειμένου να συγκεντρώσει πολίτες, ενώ σήμερα, σε μια καθαρά πολιτική εκδήλωση, χωρίς τραγουδιστές, μαέστρους και συγκροτήματα ο Θεόφιλος είχε τριπλάσιο όγκο.
«Να ξέρετε ότι ο Δήμαρχος σας δεν πέφτει εύκολα έξω – Την Κυριακή το βράδυ σας δίνω ραντεβού εδώ στο ίδιο σημείο να γιορτάσουμε τη μεγάλη ΝΙΚΗ της παράταξης μας και της κοινωνίας», είπε ο Θεόφιλος, φανερά συγκινημένος από την τεράστια συμμετοχή πολιτών στην ομιλία του, ενώ κλείνοντας ανέφερε: «Σας δίνω το λόγο μου ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν θα βρει ηττημένους και νικητές, πολίτες. Την Δευτέρα θα είμαστε όλοι μαζί για τους κοινούς μας στόχους. Η παράταξη μας ήρθε για να ενώσει και όχι για να χωρίσει». Με τη σημερινή συγκέντρωση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ έκλεισε η προεκλογική περίοδος και όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε μια μεγάλη εκλογική ΝΙΚΗ του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Κάτι που αναμενόταν, αφού αυτό έδειχναν σχεδόν όλες οι μετρήσεις της προεκλογικής περιόδου, παρ’ όλο που αυτές για λόγους τακτικής δεν δημοσιοποιήθηκαν.

Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Συμπολιτείας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed