Νίκος Ανουσάκης: «Έχουμε επενδύσει στους σκεπτόμενους δημότες Αργοστολίου, τους οποίους καλούμε να μας δώσουν την δυνατότητα να αλλάξουμε την τοπική ιστορία»

Από την πρώτη στιγμή όταν ιδρύσαμε την παράταξη “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” είχαμε στο μυαλό μας ότι θα πετύχουμε την στήριξη των σκεπτόμενων και πολιτικοποιημένων δημοτών, αυτών που δεν έχουν οικονομικές εξαρτήσεις από το κύκλωμα του απερχόμενου Δημάρχου κι αυτών που δεν βλέπουν τα πράγματα παλαιοκομματικά.
Τελικά η εκτίμηση μας ήταν ορθή, καθώς όντως το μεγάλο τμήμα των ανθρώπων που λειτουργούν με πολιτικό σκεπτικό, που στο Δήμο μας ευτυχώς είναι πλειοψηφία, βρίσκεται στο πλευρό μας, καθώς αντιλαμβάνεται πως μόνο η παράταξή μας είναι ικανή να θέσει στο περιθώριο και το σάπιο και το παλαιό. Είναι βέβαιο πως στις 8 Οκτωβρίου θα είμαστε με μεγάλο ποσοστό αυτοί που θα εισέλθουν στον δεύτερο γύρο οπότε μετά θα μπορέσουμε να επιτύχουμε και την ανατροπή στον δεύτερο γύρο του ιδιότυπου οικονομικοπολιτικού συστήματος του Μιχαλάτου που είναι και το ζητούμενο για να ανασάνει η τοπική κοινωνία. Η πολιτική επιστρέφει στο Δήμο μας. Καλούμε τους δημότες να μας δώσουν την δυνατότητα να αλλάξουμε την τοπική ιστορία.

Νίκος Ανουσάκης
Υποψηφιος Δήμαρχος Δήμου Αργοστολίου
Επικεφαλής παράταξης “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed