Έκκληση της οικογένειας του Μανωλάκη να βρεθεί σπίτι στην Λάρισα, προκειμένου να μεταφερθεί εκεί ο μικρός σε ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης για νοσηλεία

Δεν έχει τέλος το δράμα που αντιμετωπίζει η οικογένεια του μικρού Μανώλη, του πεντάχρονου που χτύπησε άσχημα στο κεφάλι στην πλατεία Αργοστολίου λίγο πριν από το Πάσχα φέτος.
Μετά από νοσηλεία σε Νοσοκομείο της Αθήνας και αφού η ζωή του πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο ήρθε η ώρα της αποκατάστασης. Δυστυχώς εξιδικευμένο τέτοιο Κέντρο υπάρχει μόνο στη Λάρισα και πρέπει άμεσα να μεταφερθεί εκεί για να ξεκινήσει το πρόγραμμά του. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η οικογένειά του δεν βρίσκει σπίτι στη Λάρισα, αφού τόσο οι φοιτητές που έχουν πάει για σπουδές όσο και οι πλημμυροπαθείς του νομού που έχουν μετακομίσει εκεί έχουν κατακλύσει όλα τα διαθέσιμα σπίτια. Γίνεται έκκληση μέσω της ιστοσελίδας μας να βρεθεί ένα μικρό έστω σπίτι για να εξυπηρετηθεί ο Μανωλάκης. Ίσως η Περιφέρεια ή ο Δήμος της Λάρισας να μπορούν να βρουν μια λύση έστω και προσωρινή για να ξεκινήσει η αποκατάσταση του παιδιού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον παππού του μικρού, τον γνωστό σε όλους μας, Τάκη Φωή σε περίπτωση που βρεθεί κάτι. Το τηλέφωνό του είναι 6937247957.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed