Έβαλε πλώρη για την προεδρία της ΠΕΔΙΝ ο Δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, έχοντας την υποστήριξη τόσο του Θεόφιλου Μιχαλάτου όσο και του Γιώργου Κατσιβέλη

Μία από τις ειδήσεις που αλιεύσαμε χθες στο αρχονταρίκι του Αγίου Γερασίμου, πίνοντας τον καφέ μας ήταν το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, δήλωσε έτοιμος να αναλάβει την προεδρία της ΠΕΔΙΝ, αν του το… επιτρέψουν οι τρεις Δήμαρχοι της Κεφαλονιάς.
Ο Δήμαρχος Ιθάκης στην ερώτησή μας περί της εκλογής του ή όχι, μας είπε ότι δεν μπορεί από μόνος του να εκλεγεί, αν δεν τον ψηφίσουν οι Δήμαρχοι και οι σύμβουλοι που θα είναι στο Δ.Σ. της ΠΕΔΙΝ την περίοδο 2024-2028. Μάλιστα, τόνισε ότι αν έχει την υποστήριξη των τριών Δημάρχων της Κεφαλονιάς και των συμβούλων τους, θα αποδεχθεί την πρόταση για να ηγηθεί της ΠΕΔΙΝ τα επόμενα πέντε χρόνια. Τόνισε ότι έχει κοντά του τον Δήμαρχο Σάμης, Παναγής Δρακουλόγκωνα, ενώ προσπαθεί να… ψήσει τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, που μάλλον έχει το οκ του, αλλά και τον Δήμαρχο Ληξουρίου, Γιώργο Κατσιβέλη, που το παίζει ακόμη λίγο… δύσκολος. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Στανίτσας είναι το μεγάλο φαβορί για την θέση του προέδρου της ΠΕΔΙΝ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed