Βάρεσε… σιωπητήριο ο Μάκης Φόρτες, ο άλλοτε λαλίστατος και πολυγραφότατος πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τα πολιτικά μας δρώμενα

Εντύπωση έχει προκαλέσει στον περισσότερο κόσμο του Αργοστολίου και πιο πολύ ακόμη σε εκείνους που ασχολούνται ενεργά με την πολιτική η απουσία από τα δρώμενα του τόπου μας του πρώην Δημάρχου Αργοστολίου, Μάκη Φόρτε.
Ο κ. Φόρτες μας είχε συνηθίσει, σε εβδομαδιαία περίπου βάση να γράφει άρθρα ή να βγαίνει σε εκπομπές και να σχολιάζει την πολιτική πραγματικότητα όχι μόνο στο Αργοστόλι, αλλά ακόμη και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Εδώ και έναν χρόνο περίπου έχει βαρέσει κυριολεκτικά… σιωπητήριο, παρά το γεγονός ότι πέρασαν δύο εκλογικές αναμετρήσεις σε εθνικό επίπεδο και μια εκλογική αναμέτρηση σε δημοτικό και περιφερειακό επίπεδο. Ο άλλοτε πολυγραφότατος πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου έχει αποφασίσει να απέχει από όλες αυτές τις δραστηριότητες για τους δικούς του λόγους. Όχι ότι έχασε η Βενετιά βελόνι, αλλά τα κείμενά του και τα λεγόμενά του πάντα προκαλούσαν συζητήσεις και δημιουργούσαν απόνερα στην τοπική και όχι μόνο πολιτική σκηνή. Ίσως αποφάσισε τελικά να μην ασχολείται απολαμβάνοντας την ιδιωτική του ζωή που είναι μοιρασμένη ανάμεσα στα Κομποθεκράτα και τις Βρυξέλλες. Πάντως, μας λείπει η γνώμη του άσχετα αν συμφωνούσαμε ή διαφωνούσαμε με αυτή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed