Μπορεί να είναι απογοητευμένος και ολίγον εκνευρισμένος ο Βίκτωρας Ρουχωτάς για την μη εκλογή του, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα από τον εκάστοτε Δήμαρχο

Ένας από τους… πονεμένους των πρόσφατων δημοτικών εκλογών ήταν ο Βίκτωρας Ρουχωτάς, που τα τελευταία τρία χρόνια υπηρέτησε δίπλα στον Θεόφιλο Μιχαλάτο ως ο σύμβουλος του περί τα πολιτιστικά του Δήμου Αργοστολίου.
Κανείς δεν μπορεί να του προσάψει τίποτε, αφού ο κ. Ρουχωτάς κατά την διάρκεια της θητείας του κατάφερε να βγάλει ασπροπρόσωπη την δημοτική αρχή, που από πολιτισμού έπνεε τα λοίσθια. Κάτι ο covid 19 κάτι η ασχετοσύνη επί των πολιτιστικών, έκαναν τον Βίκτωρα να διαφέρει και να ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα προσφέροντας στον Θεόφιλο Μιχαλάτο υπηρεσίες που δεν θα τις έβλεπε ούτε στον ύπνο του αν δεν είχε δίπλα του το συγκεκριμένο άτομο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και λογικό ήταν ο κ. Ρουχωτάς να πιστεύει ότι στους 7-8 συμβούλους που θα εξέλεγε η παράταξη του Θεόφιλου στο Αργοστόλι θα ήταν μέσα. Όμως, δεν τα υπολόγισε καλά τα πράγματα και βρέθηκε κάτω από την δέκατη θέση μένοντας εκτός δημοτικού συμβουλίου. Στην αρχή τον έπιασε το παράπονο και στη συνέχεια ο εκνευρισμός, ωστόσο πρυτάνευσε η λογική και η… παράδοση που θέλει πάντα τον Βίκτωρα να βρίσκεται στο πλάι του εκάστοτε εκλεγμένου Δημάρχου. Το έχει κάνει στο παρελθόν με τον Φόρτε, με τον Τσιλιμιδό, με τον Παρίση και εσχάτως με τον Μιχαλάτο. Κάποια πράγματα είναι οι λεγόμενες σταθερές στη ζωή όπως η προπαίδεια, ή το 3,14 στον κύκλο, έτσι και ο Βίκτωρας είναι πάντα δίπλα στον εκάστοτε εκλεγμένο Δήμαρχο. Περιμένουμε τα Χριστουγεννιάτικα δρώμενα στον Δήμο Αργοστολίου για να δούμε αν ο Βίκτωρας θα ξεκινήσει με κέφι τη νέα του θητεία ή θα κρατήσει και λίγο… μούτρα για τη μη εκλογή του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed