Φαβορί απόψε η Οβιέδο που έχει όλα τα δεδομένα μαζί της

Από σήμερα πέφτουν οι ρυθμοί στο στοίχημα λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, όμως στο κουπόνι της Δευτέρας απομένουν κάποια ματς σε Σεγούντα Ντιβιζιόν  και όχι μόνο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημαντικότερες αναλύσεις στοιχήματος για σήμερα.

Αράντ – Οτελούλ (20.30)

Από σημαντικές νίκες προέρχεται η Αράντ στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου με 2-1. Δεύτερο σερί τρίποντο μέσα σε λίγες ημέρες και συνεχίζει να διορθώνει την βαθμολογική της εικόνα. Στόχος της μια ακόμη επιτυχία σήμερα απέναντι στην Οτελούλ, όπου θέλει να εκμεταλλευτεί τόσο την καλή της αγωνιστική της κατάσταση και φυσικά τον παράγοντα έδρα. Κολλημένη στις ισοπαλίες από το ξεκίνημα της σεζόν η Οτελούλ και μετρά 11 στις 15 πρώτες αγωνιστικές (2-11-2). Τρεις σερί αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα για μια ομάδα που δύσκολα κερδίζει, αλλά και δύσκολα χάνει. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερα τρίποντα για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ αρκετά απαιτητικό είναι και το σημερινό της έργο απέναντι στην Αράντ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από μεγάλα σκορ προέρχεται η Αράντ, ενώ και η Οτελούλ βρίσκει τελευταία τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Καλοπληρωμένο το Over 2.5 στο 2.45 από την Stoiximan. 

Λε Μαν – Σατορού (22.00)

Επιστροφή στις ήττες για την Λε Μαν μέσα στο γήπεδο της Αβράνς με 2-1, που ήταν η τρίτη στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος. Σερί που την έριξε μερικές θέσεις της βαθμολογίας, όμως οι αποστάσεις παραμένουν μικρές. Ευκαιρία σήμερα να επιστρέψει στα τρίποντα απέναντι στην προτελευταία Σατορού, καθώς φαντάζει ως το φαβορί της αναμέτρησης μπροστά στο κοινό της. Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την Σατορού την προηγούμενη εβδομάδα, γνωρίζοντας την ήττα από την Ρουέν εντός έδρας με 3-0. Από τις απογοητεύσεις εξάλλου φέτος στη National στην Γαλλία, αφού με απολογισμό 2-6-4 παραμένει αναμενόμενα χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Έχει ξεχάσει πότε κέρδισε για τελευταία φορά, ενώ την περιμένει και σήμερα απαιτητική αποστολή στο γήπεδο της Λε Μαν. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Λε Μαν, αλλά παραμένει ανώτερη ομάδα από την Σατορού και έχει το προβάδισμα για τον άσο στο 1.95 από το Pamestoixima. 

Οβιέδο – Καρταχένα (22.00)

Άντεξε στην πίεση της Σαραγόσα η Οβιέδο την προηγούμενη εβδομάδα και απέσπασε το ισόπαλο 0-0 εκτός έδρας. Έτσι διεύρυνε το αήττητο σερί της στις επτά αγωνιστικές και συνεχίζει να διορθώνει την βαθμολογική της εικόνα. Σίγουρα μπορεί και παραπάνω στην κατηγορία και περισσότερες νίκες από ότι ισοπαλίες, ενώ έχει όλα τα φόντα για το τρίποντο απόψε απέναντι στην ουραγό Καρταχένα. Λίγη για την δεύτερη κατηγορία παρουσιάζεται η Καρταχένα, τουλάχιστον προς το παρών και με απολογισμό 1-3-10 στις 14 πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται με διαφορά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Προσφάτως έχασε με κάτω τα χέρια από την Λεγκανές με 3-0 εντός έδρας και πλέον οι παραπάνω ομάδες αρχίζουν να ξεφεύγουν όσον αφορά τον αποκλειστικό στόχο της παραμονής στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Από τα καλά φαβορί της Δευτέρας η Οβιέδο, που έχει όλα τα δεδομένα μαζί της σήμερα για μια νίκη. Ο άσος λοιπόν στο 1.80 από την Bet365.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed