Παναθηναϊκός και Μπεσίκτας καλύπτουν το χάντικαπ πόντων

Αρκετές επιλογές προκύπτουν από το σημερινό κουπόνι, καθώς πρόκειται για μια γεμάτη μέρα όσον αφορά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με δράση σε EuroLeague, EuroCup και Basketball Champions League.
Αρχίζουμε από το ΟΑΚΑ και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Έργκιν Αταμάν είναι σε ανοδική πορεία. Η εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα έδωσε ψυχολογία και αυτό θα το… μυρίσουμε και στην ατμόσφαιρα του γηπέδου σήμερα, καθώς ο κόσμος αρχίζει να βλέπει και στο παρκέ αυτά που περίμενε από αυτή την ομάδα από το καλοκαίρι. Η Ζαλγκίρις είναι σκληροτράχηλη, δεν παρατάει παιχνίδια, αλλά το χάντικαπ των 6.5 πόντων είναι ξεκάθαρα μέσα στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Πάμε με τον άσο.
Μένουμε στην EuroLeague και πάμε στον αγώνα της Άλμπα Βερολίνου με τη Βιλερμπάν, από τον οποίο θα στηρίξω τον Γιουσουφά Φαλ. Ο Σενεγαλέζος σέντερ είναι αναγεννημένος μετά την πρόσληψη του Ποτζέκο στον πάγκο των Γάλλων. Ο Φαλ είναι ξεκάθαρα πρώτη επιλογή στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας όσο είναι στο παρκέ και θεωρώ ότι η αδύναμη άμυνα της Άλμπα κοντά στη ρακέτα μπορεί να μας δώσει το Over στους πόντους του. Πάμε με το Over 8.5 πόντοι του Φαλ, το οποίο επιβεβαιώνει στα 5 από τα τελευταία 6 παιχνίδια του σε Γαλλία και Ευρώπη.
Πάμε και στο EuroCup και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα Μπεσίκτας – Λόντον Λάιονς. Η Μπεσίκτας είναι πολύ σοβαρή φέτος, καθώς ο Αλιμπίγεβιτς έχει χτίσει μια δυναμική ομάδα που μπορεί να παίξει άμυνα και έχει λύσεις στην επίθεση. Οι Λόντον Λάιονς από την άλλη, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν και έρχονται από την ιστορική νίκη στην έδρα της Μπανταλόνα (η πρώτη νίκη αγγλικής ομάδας στην Ισπανία). Παρά το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι έχουν ποιότητα και είναι ανεβασμένοι, θεωρώ ότι η Μπεσίκτας μπορεί να πάρει τη νίκη καλύπτοντας παράλληλα το εφικτό χάντικαπ των 4.5 πόντων. Πάμε στον άσο.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed