Δύο αριστεύσασες μαθήτριες του Γυμνασίου Μεσοβουνίων πήραν τα αριστεία και τα χρήματα του ιδρύματος Ιωαννίδη, τα παρέλαβαν από τον Μητροπολίτη κ. Δημήτριο

Στο Γυμνάσιο Μεσοβουνίων με Λυκειακές Τάξεις σήμερα εδόθησαν τα αριστεία του ιδρύματος Ιωαννίδη σε δύο μαθητές του σχολείου μας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος ως εκπρόσωπος του ιδρύματος παρέδωσε μετά τις υπογραφές των απαιτούμενων εγγράφων χρηματικό ποσόν στην αριστεύσασα μαθήτρια Αφροδίτη Τζανάτου.
Για την αριστεύσασα μαθήτρια Ειρήνη Τσελέντη παρέλαβε τον φάκελο ο πατέρας της Αλέξης Τσελέντης. Ο αείμνηστος ευεργέτης ήταν από το χωριό Πάστρα και η σύζυγός του από το χωριό Βαρύ Ερίσου. Απεβίωσαν χωρίς τέκνα και ήταν μετανάστες στην Αμερική. Μετά τον θάνατό τους σύμφωνα με την διαθήκη τους συνεστήθη ίδρυμα από την Εκκλησία της Αμερικής και από τους τόκους του κεφαλαίου θα βραβεύονται δύο άριστοι μαθητές από το Σχολείο των Μεσοβουνίων και δυο άριστοι μαθητές από το σχολείο της Πάστρας. Παρόντες ήταν ο διευθυντής δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μελισσάς, η πρόεδρος συλλόγου γονέων κα Ισμήνη Κολαΐτη, καθηγητές και μαθητές. Αυτή η τιμητική εκδήλωση και τα μηνύματά της ας βρουν μιμητές τους συμμαθητές τους. Ας αναπαύονται εν ειρήνη οι ευεργέτες.

Χάιδω Νικολετάτου

Exif_JPEG_420

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed