Το Γυμνάσιο της Πάστρας έβαλε τα… καλά του, βάφτηκε, εξοπλίστηκε και ευχαριστεί τους χορηγούς του για τις δωρεές και για την σπουδαία αυτή κοινωνική πρωτοβουλία

Όλες οι αίθουσες του Γυμνασίου της Πάστρας βάφτηκαν και οι μαθητές του εξοπλίστηκαν με τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό χάρη στις άκρως αξιέπαινες δωρεές σε χρήμα, είδος και εθελοντική εργασία της τοπικής εκκλησίας, επιχειρήσεων, γονέων, καθηγητριών και του πολιτιστικού συλλόγου της Αγίας Ειρήνης “Το Αράκλι” τους οποίους ο σύλλογος γονέων του σχολείου ευχαριστεί.
Πιο συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση των εργασιών βαψίματος των έξι αιθουσών διδασκαλίας του Γυμνασίου Πάστρας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (Φουρνιώτη Διονυσία, Κουρκουμέλης Κυριάκης, Φουρνιώτη Ελένη, Παγουλάτου Βικτωρία, Καμπίτσης Γιάννης, Κουρκουμέλης Μπάμπης, Σολωμός Ανδρέας) ευχαριστεί τους ακόλουθους: το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Παναγίας Γραβαλιώτισσας και Ταξιαρχών Πάστρας, το χρωματοπωλείο “Paintshop” Κ. Κουρκουμέλη-C. Bucur για την οικονομική τους συνεισφορά στην αγορά των απαραίτητων χρωμάτων και υλικών, τις εκπαιδευτικούς του σχολείου (κα Καραμπέτσου Φωτεινή, κα Μινέτου Μαριάννα και κα Νταβρή Μαριάνθη) καθώς και όσους γονείς συμμετείχαν με ευχάριστη πάνω από όλα διάθεση στις εργασίες βαψίματος και καθαριότητας. Όπως συμπληρώνει: “Η συμμετοχή όλων σας ήταν τόσο σημαντική που σίγουρα χωρίς αυτή δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτή μας η πρωτοβουλία”. Ακόμα, τους ευχαριστεί λέγοντας: “Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τα παιδιά μας και κατ΄ επέκταση και για το σχολείο μας”. Πρόσθετα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου της Πάστρας ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Ειρήνης “Το Αράκλι,” λέγοντας πως ο εν λόγω πολιτιστικός σύλλογος “ανταποκρινόμενος σε κάλεσμά τους προέβη άμεσα σε δωρεά απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού προς το Γυμνάσιο Πάστρας. Με την κίνηση του αυτή δείχνει έμπρακτα την αγάπη και ευαισθησία του προς τα παιδιά του τόπου μας και ωθεί εμάς να συνεχίσουμε, από τη μεριά μας, την προσπάθεια για αυτά και το σχολείο μας”. Τέλος, δεν μπορούμε παρά να επαινέσουμε όλοι μας τις σπουδαίες αυτές κοινωνικές πρωτοβουλίες και δράσεις στο Γυμνάσιο της Πάστρας οι οποίες πρέπει να βρουν μιμητές και να συνεχιστούν στο μέλλον προς χάρη ενός καλύτερου κόσμου και μέλλοντος των παιδιών της περιοχής μας!

Ρεπορτάζ Σπύρος Καγκάδης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed