Μεγάλη αναστάτωση και πολλά… μπινελίκια στο άκουσμα του ονόματος του Βουλευτή Παναγή Καππάτου στη συγκέντρωση της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», ψύχραιμος ο Γιάννης Λυκούδης

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο νέος επικεφαλής της Ισχυρής Κεφαλονιάς, Γιάννης Λυκούδης το Σάββατο το απόγευμα στα Μεταξάτα.
Αφορμή ήταν η ερώτηση που του έκανε η ιστοσελίδα μας αναφορικά με την μη παρουσία εκεί του Βουλευτή Κεφαλονιάς-Ιθάκης, από την στιγμή που ο ίδιος ο Γιάννης Λυκούδης στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2023 είχε στηρίξει με δημόσια επιστολή του το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τον ίδιο τον κ. Καππάτο, αφού ήταν ο πρώτος που έσπευσε στο εκλογικό του κέντρο για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του. Στο άκουσμα του ονόματος του κ. Καππάτου δημιουργήθηκε ένα απίστευτο χάος από το κοινό που παρακολουθούσε την συνέντευξη, με τα… μπινελίκια να δίνουν και να παίρνουν και τα άσχημα λόγια για τον Βουλευτή να ακούγονται μέχρι το… Αργοστόλι. Παρά τις εκκλήσεις του κ. Λουκούδη για συγκράτηση του κοινού οι πιο θερμόαιμοι ανέβαζαν τους τόνους αντί να τους ρίχνουν. Αυτό το κομφούζιο κράτησε πάνω από τρία λεπτά, μέχρι να πάρει τον λόγο ο Γιάννης Λυκούδης και να απαντήσει στην ερώτηση που του απευθύναμε.
ΕΡΩΤΗΣΗ: κ. Λουκούδη, μερικές ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2023 με δημόσια ανακοίνωσή σας είχατε στηρίξει σθεναρά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σπεύσατε πρώτος το βράδυ των εκλογών να συγχαρείτε τον κ. Καππάτο για την επανεκλογή του. Έχετε κάποια πικρία σήμερα που ο Βουλευτής, συνάδελφός σας δικηγόρος, δεν βρίσκεται απόψε εδώ στην πρώτη σας εμφάνιση ως επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τις δημοτικές με τις βουλευτικές εκλογές. Τόσο ο κ. Καππάτος όσο και εγώ ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο, αυτόν της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, εγώ άφησα και θα αφήνω κάθε μέρα την πολιτική μου ταυτότητα στο σπίτι όταν θα ακούω τα προβλήματα των δημοτών του Αργοστολίου, κάτι που δεν έκανε ο κ. Καππάτος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, κάνοντας την επιλογή του τέσσερις ημέρες πριν από αυτές. Ελπίζω ο κ. Βουλευτής και ο κάθε Βουλευτής οποιουδήποτε κόμματος να μην ασχοληθεί με τις επόμενες δημοτικές εκλογές, όπως και η παράταξη της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” δεν θα ασχοληθεί με τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed