Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Ευχαριστήριο μήνυμα στους συμπατριώτες μου Κεφαλλονίτες για την διαχρονική στήριξή τους, είμαι έτοιμος να πράξω το καθήκον μου από τη νέα μου θέση»

Στο τέλος αυτής της χρονιάς, χρονιάς εκλογικών αναμετρήσεων σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, αλλά και σοβαρών πολιτικών ανακατατάξεων που «επισημοποιούν» μια σαφή συντηρητική στροφή στις επιλογές των πολιτών, επιλέγω να στείλω ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους συμπατριώτες μου Κεφαλλονίτες που με τίμησαν, και αυτή την φορά, αναδεικνύοντας την παράταξή μας την ΑΝ.Α.Σ.Α ως πρώτη δύναμη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Μετά το 2014 και το 2019 έτσι και τώρα το 2023 και παρά την σημαντική υποχώρηση της επιρροής του κόμματος που μας υποστήριξε, η παράταξή μας αναδείχθηκε νικήτρια στο νησί μας με ποσοστό 28,04%. Για μια δεκαετία στην πρώτη γραμμή, με την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας. Ευχαριστώ την δυναμική ομάδα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της ΠΕ Κεφαλονιάς, ανδρών και γυναικών, που με την παρουσία τους και την προσπάθειά τους συνέβαλαν αποφασιστικά στο αποτέλεσμα αυτό. Αυτή η ομάδα άλλωστε θα είναι σε «διαρκή» διαβούλευση για την υποστήριξη και τεκμηρίωση των παρεμβάσεων μας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ευχαριστώ τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες που εκτίμησαν θετικά την διαχρονική προσπάθεια για τον τόπο μας. Ως επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α αλλά και πλέον ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς θα πράξω το καθήκον μου απέναντι στις ανάγκες και τα προβλήματα, ευελπιστώντας να είμαι χρήσιμος και αποτελεσματικός από την νέα θέση και τα νέα καθήκοντα. Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Αλέκο Μιχαλά και τον Διονύση Γιακουμέλο, περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο αντίστοιχα, θα εργαστούμε με συνέπεια και υπηρετώντας το Πρόγραμμα της ΑΝ.Α.Σ.Α για μια συνεκτική, λειτουργική και ωφέλιμη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κεφαλονιάς
τ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed