Στην Ιερά Μονή Σισσίων γιόρτασαν τα ονομαστήριά τους ο π. Ξενοφών Ζαρκάδας και ο Ξενοφών Ευαγγελάτος, πλούσια κεράσματα και κοπή της βασιλόπιτάς τους

Περισσότερο βαθιά ανοιξιάτικη μέρα έμοιαζε η σημερινή από το πρωί και η Ιερά Μονή Σισσίων φιλοξένησε δύο από τους ελάχιστους που φέρουν το όνομα Ξενοφών στο νησί μας, τον π. Ξενοφών Ζαρκάδα και τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, Ξενοφών Ευαγγελάτο.
Τελέστηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία από τον π. Ξενοφών, η οποία πλαισιώθηκε από τις δύο αρτοκλασίες των εορταζόντων. Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα στο κελί της Μονής και φυσικά δεν έλειψε η τελετή κοπή της βασιλόπιτας προσφορά του κ. Ευαγγελάτου. Φέτος η εορτή του Αγίου έπεσε Παρασκευή, δύσκολη μέρα για τους περισσότερους και έτσι δεν υπήρχε πολύς κόσμος, ωστόσο αυτοί που βρέθηκαν στα Σίσσια πέρασαν καλά. Οι δύο εορτάζοντες ευχαριστούν όλους όσους έδωσαν το παρών, αλλά και εκείνους που τους ευχήθηκαν τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Υποσχέθηκαν ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού η εορτή πέφτει ημέρα Κυριακή, ελεύθερη για όλους. Χρόνια Πολλά στους… λίγους εορτάζοντες σήμερα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed