Το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού μας επισκέφτηκε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μιχάλης Κατρίνης

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης μαζί με Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Τ.Ο. Αργοστολίου, βρέθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας.
Περιηγήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου, συνομίλησαν με το Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κ. Ιωάννη Φισφή καθώς και με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ενημερώθηκαν για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου, αλλά και την επιτακτική ανάγκη λειτουργίας της Μ.Ε.Θ. και της Ψυχιατρικής Κλινικής. Επίσης, μετέβησαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου όπου συνομίλησαν με το Διοικητή της κ. Κωνσταντίνο Σωτηρίου, με πυροσβέστες καθώς και με μέλη εθελοντικών ομάδων δασοπυρόσβεσης. Κύρια ζητήματα, η ανάγκη μετεγκατάστασης της Υπηρεσίας σε ένα πιο σύγχρονο χώρο, η στέγαση των οχημάτων, η ενδυνάμωση του πυροσβεστικού σώματος αλλά και τα μισθολογικά αιτήματα των πυροσβεστών.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed