Παναγής Βλάχος: «Απαξιωτική είναι η αντιμετώπιση των συναδέλφων που εργάζονται στην ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ, η τοποθέτησή τους στους νέους Δήμους γίνεται με αυταρχικά γραφειοκρατικά κριτήρια»

Σαν Σύλλογος δημοτικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια και αντίθεσή μας στην απαξιωτική αντιμετώπιση των συναδέλφων που εργάζονται στην ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ.
Ως γνωστόν και σε συνέπεια της διάσπασης σε τρεις δήμους του Δήμου Κεφαλονιάς με κυβερνητική εντολή θα διασπαστεί και ή ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ. Εύλογα θα περίμενε κανείς να ληφθεί υπόψιν ή επιθυμία των υπαλλήλων και να μπουν και κάποια γεωγραφικά κριτήρια ειδικά το κριτήριο από ποιο δήμο προήρθαν οι εργαζόμενοι στην ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ. Αντί αυτού επιχειρείται η τοποθέτηση των εργαζομένων να γίνει με αυταρχικά γραφειοκρατικά κριτήρια μη λαμβάνοντας υπόψιν τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων. Και μιλάμε για συναδέλφους που έχουν αγωνιστεί με όλες τους τις δυνάμεις για να κρατήσουν τα πολιτιστικά του νομού μας σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Για αυτό σαν Σύλλογος καλούμε Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη Διοικητική Περιφέρεια και Δημάρχους να σκύψουν πάνω από αυτό το σοβαρό θέμα που ταλανίζει τους συναδέλφους έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν εργασιακή ειρήνη απρόσκοπτα τις πολύτιμες υπηρεσίες τους κρατώντας ψηλά τον πολιτισμό στο νησί μας.

Ο πρόεδρος, Βλάχος Παναγής
Ο αντιπρόεδρος, Μιχάλης Αγγούριας
Ο γραμματέας, Γεράσιμος Καραντινός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed