Έκοψαν την βασιλόπιτά τους οι Δημοτικοί Υπάλληλοι Κεφαλονιάς-Ιθάκης, το φλουρί έπεσε στον Μιχάλη Αγγούρια, τα… έχωσε ο Παναγής Βλάχος, παραφωνία ο Σπύρος Σαμούρης

Την βασιλόπιτά τους έκοψαν σήμερα το απόγευμα οι Δημοτικοί Υπάλληλοι Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ωστόσο ο κόσμος ήταν λιγότερος από τις προηγούμενες χρονιές, αφού δεν εμφανίστηκε ούτε ένας υπάλληλος από το Ληξούρι, αλλά και πολλοί Αργοστολιώτες.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Βασίλειος Παυλάτος, με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Παναγή Βλάχο να τα έχει όλα στην εντέλεια. Η εκδήλωση έγινε στο Εργατικό Κέντρο, αφού μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τους υπαλλήλους της ΚΕΔΗΚΕ, το Θέατρο Αργοστολίου παρέμεινε κλειστό. Όπως πάντα, χείμαρρος στην ομιλία του ήταν ο Παναγής Βλάχος, που εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την παρουσία του Βουλευτή, Παναγή Καππάτου, ζητώντας από τον Κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπο να πιέσει την κυβέρνηση για να γίνουν προσλήψεις στους Δήμους και ειδικά στον Μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έκανε ειδική αναφορά στους δύο υπαλλήλους που μέσα στο 2024 έχασαν τη ζωή τους, τον Έρη Καραβιώτη και τον Χρήστο Μπριασούλη. Χαιρετισμό απεύθυναν πέρα του Βουλευτή, οι δύο Αντιπεριφερειάρχες, Σωτήρης Κουρής και Ελένη Παπαναστασάτου και ο τρίτος τη τάξη στον Δήμο Αργοστολίου, Σπύρος Σαμούρης, αφού τόσο ο Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος, όσο και ο Αναπληρωτής του, Γιώργος Τσιλιμιδός δεν έδωσαν το παρόν. Μάλιστα κατά την σύντομη ομιλία του κ. Σαμούρη ακούστηκαν σχόλια από το κοινό, αναγκάζοντάς τον να διακόψει και να ζητήσει να σταματήσουν. Στη συνέχεια ανέβασε και άλλο το θερμόμετρο όταν επιτέθηκε σε φανταστικούς εχθρούς που θέλουν το κακό του Δήμου, φωτογραφίζοντας δημοσιογράφους και ιστοσελίδες που γράφουν για τα κακώς κείμενα τόσο στην καθαριότητα όσο και σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου. Χαιρετισμό έκανε και ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός, ο οποίος ζήτησε από τον κυβερνητικό Βουλευτή να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για πρόσληψη προσωπικού και αύξηση αποδοχών των ήδη υπαρχόντων υπαλλήλων. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές που είχε επιμεληθεί το Δ.Σ. του Συλλόγου και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα. Το φλουρί έπεσε στον Μιχάλη Αγγούρια, που αντιστοιχεί σε δύο ημέρες άδεια από την εργασία του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed